Gică Hagi, noi detalii despre Ianis. Cum au reacționat cei de la Rangers după ce au apărut ofertele pentru jucător

Ioan Valentin Oprea 24.04.2023, 21:46
Gică Hagi, noi detalii despre Ianis. Cum au reacționat cei de la Rangers după ce au apărut ofertele pentru jucător

După ce a lipsit de pe teren mai mult de un an de zile, din cauza unei grave accidentări la genunchi, Ianis Hagi este din nou subiectul unui posibil transfer în Spania. Gică Hagi a oferit amănune despre starea fizică în care se află fiul său, dar a refuzat să comenteze o posibilă mutare a acestuia la Celta Vigo.

Ianis a trecut printr-o perioadă enorm de grea. Mulţumim lui Dumnezeu că e bine! E sănătos, e pe teren şi sperăm să rămână aşa”, a declarat “Regele” pentru Pro Sport.

Contract reînnoit cu Rangers

Gică Hagi a anunţat că Ianis şi-a prelungit contractul cu Glasgow Rangers, iar şefii clubului scoţian îşi doresc ca acesta să rămână în continuare pe “Ibrox Stadium” şi în sezonul viitor.

El a reînnoit contractul, se simte foarte bine. Clubul îl apreciază. Repet, e foarte apreciat la club de toată lumea, începând de la patron, preşedinte şi antrenor. Ianis e iubit acolo”, a mai completat antrenorul principal al actualului lider din Superligă, Farul Constanţa.

Priveşte cu optimism spre viitor

Ianis Hagi nu a evoluat decât 14 minute în ultimele cinci etape din campionatul scoţian, însă Gică Hagi e ferm convins că viitorul va arăta din ce în ce mai bine pentru fiul său.

Când vor apărea oferte, vor apărea. Trece după o perioadă cu o accidentare atât de gravă. Mental, arată bine. Se antrenează şi încă se adaptează. Când lipseşti un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers. Vom vedea ce va fi. Lucrurile vor veni de la sine”, a adăugat “Regele”.

În luna martie, Ianis Hagi s-a aflat în centrul unui scandal. Gică Hagi l-a criticat atunci dur pe selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu, că nu l-a inclus pe Ianis pe lista lărgită pentru dubla din preliminariile Campionatului European, cu Andorra şi Belarus.

Urmăriți Playsport.ro și pe