Gică Hagi provoacă panică la FRF! Ce a aflat Gică Popescu despre Răzvan Burleanu

Robert Zanfir / 19.11.2021, 22:07
Gică Hagi provoacă panică la FRF! Ce a aflat Gică Popescu despre Răzvan Burleanu

Gică Popescu este convins că Gică Hagi și Dan Petrescu ar trebui să fie cap de listă pentru FRF în ceea ce privește postul de selecționer. Cu toate acestea, președintele Farului spune că „Regele” nu a fost contactat din teamă de către Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi le-a dat temă celor de la FRF. Plecarea selecționerului după ratarea calificării la Campionatul Mondial a provocat un val de critici la adresa lui Răzvan Burleanu și compania. Cei mai mulți dintre oamenii de fotbal îi cer pe Gică Hagi sau pe Dan Petrescu la națională. Cu toate acestea, Mihai Stoichiță a declarat în exclusivitate pentru Playsport că soluția Regelui nu poate fi o variantă pentru națională.

Gică Hagi provoacă panică la FRF! Ce a aflat Gică Popescu despre Răzvan Burleanu

Gică Hagi nu este de acord cu cei care spun că România nu mai are soluții pentru ieșirea din criză. Managerul Farului spune că este nevoie de un priect de lungă durată. În schimb, Mihai Stoichiță nu crede că reprezentativa are timp pentru așa ceva.

„Nu poţi să stai cu mâinile în sân când de 24 de ani nu te-ai calificat la Mondial şi alţi nu ştiu câţi ani la European, nu se poate. Eu cred că niciodată nu va veni o propunere din partea FRF către Hagi, Dan Petrescu… nu cred că ar veni.

Nu ştiu dacă Gică ar accepta sau nu. Cert e că el nu a fost întrebat niciodată dacă doreşte să facă acest lucru. La ce experienţă au, la ce rezultate au avut la echipele unde au fost atât Dan Petrescu cât şi Gică Hagi cred că ar fi meritat înainte lui Mirel să fie întrebaţi. Nu mai vorbim de Mircea Lucescu. El e cap de listă la orice listă”, a declarat Gică Popescu la TelekomSport.

Gică Popescu: „Hagi nu a fost întrebat din frică”

Mulți spun că soluția Gică Hagi la națională nu poate fi viabilă, din cauza unui posibil conflict de interese care ar putea interveni în cazul managerului celor de la Farul Constanța. Gică Popescu este convins că nu poate fi vorba de așa ceva și că cei de la FRF se tem de prezența fostului mare fotbalist al României.

Hagi e la clubul lui. Hagi e liber când vrea el. Gică devine liber când vrea el. E la clubul lui. Ce sunt prostiile astea? E la clubul lui. E ca şi cum eu stau la mine acasă şi nu pot să ies din casă. Păi cum să nu pot? Ies când vreau, nu e casa mea?

Nu are nimeni garanția că Gică ar accepta dacă i s-ar oferi acest lucru. Probabil nu a fost întrebat de frică să nu accepte!
Gică Popescu