Gică Hagi și-a pierdut cumpătul și a început să țipe la propriii antrenori. Cine a fost victima „Regelui”

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.05.2022, 07:37
Gică Hagi și-a pierdut cumpătul și a început să țipe la propriii antrenori. Cine a fost victima „Regelui”

Gică Hagi a fost extrem de nervos după golul primit de echipa sa în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari. Managerul tehnic de la Farul Constanța a considerat că portarul Mihai Aioani ar fi trebuit să iasă din poartă la centrarea foarte lungă a lui Ion Gheorghe.

Gică Hagi s-a răzbunat pe antrenorul cu portarii de la Farul după golul primit în meciul cu FC Voluntari

Nu a făcut-o, Fulop a dat cu capul de lângă un fundaș advers, mingea a lovit bara din dreapta a porții Farului și a ajuns la Lukas Droppa, care  a marcat fără emoțții din 7 metri. Gică Hagi nu și-a mai putut stăpâni nervii și s-a întors imediat către Ștefan Preda, antrenorul cu portarii de la Farul, căruia i-a reproșat pe un ton extrem de apăsat eroarea lui Aioani.

De altfel, Hagi a subliniat acest aspect chiar și la flash-interviul de după meci. El a explicat că echipa avea nevoie ca Aioani să fie concentrat și să judece altfel acea fază, chiar dacă a admis că tânărul portar și-a și ajutat foarte mult echipa.

Nu pot să fiu mulțumit. Accidentări din prima repriză, schimbări din prima repriză. Jucăm din săptămână în săptămână, jucătorii ar trebui să fie proaspeți. Asta e, mergem înainte. Păcat. Am avut 1-0, puteam să mai facem. Nu poți să nu ataci spațiile în spatele apărării, așa cum au ieșit fazele cele mai frumoase. Altfel, ce rost avea? Nu aveau rost schimbările. Au fost pur medicale.

Vă las pe voi să analizați. Centrare de la 30 de metri pe 3 metri. Portarul nu trebuie să iasă? Fundașul nu trebuie să marcheze? Portarul trebuie antrenat să facă asta. Ne-a și salvat, dar una e una, alta e alta. Echipa avea nevoie. Nu o să vin să îmi creez alibiuri față de media sau de jucători. Adevărul este că astăzi nu meritam mai mult. Nu vreau să mai intru în ele (n.r. posibilele greșeli de arbitraj). Am conducere pentru asta, eu sunt pe teren.

Ce își dorește „Regele” de la jucătorii săi

În față dumneavoastră este unul care are o singură mentalitate, să câștige meciul. Indiferent cu cine joacă. Îmi asum. O singură mentalitate există la mine, să câștig toate meciurile. Nu vin să mă plâng, dacă am lot sau nu am lot. Așa am gândit eu, pot să și greșesc. Nu am de demonstrat foarte multe, că am demonstrat.

Îmi doresc prea mult câteodată, dar vreau să îmi depășesc limitele. Îmi doresc că ei să creadă că sunt cei mai buni. Și dacă nu sunt, să devină cei mai buni. Unul poate, altul nu poate. Testul numărul 1 e meciul. Există presiune, altă viteză, adversar. Și trebuie să fii mai bun”, a spus Gică Hagi după egalul cu FC Voluntari.

Un nou discurs-manifest al lui Gică Hagi despre situația în care a ajuns fotbalul românesc: „Am dat cu fundul de pământ. Sper să nu ajungem în groapă”

Urmăriți Playsport.ro și pe