Gică Hagi și Gigi Becali, fugăriți pe Calea Victoriei: „Erau niște femei la mijloc”. Episodul ireal trăit de managerul Farului Constanța

Giosanu Catinca / 21.04.2022, 12:00
Gică Hagi și Gigi Becali, fugăriți pe Calea Victoriei: „Erau niște femei la mijloc”. Episodul ireal trăit de managerul Farului Constanța

Gică Hagi și Gigi Becali au fost protagoniștii unui scandal monstruos într-un restaurant. Cei doi oficiali au fost dați de gol de către Fondatorul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor. Informația a fost făcută publică cu mult înainte ca politicianul să se strigă din viață. Regretatul scriitor a povestit pe larg ce s-a întâmplat în seara în care Gică Hagi și Gigi Becali au fost fugăriți pe Calea Victoriei.

Gică Hagi și Gigi Becali, fugăriți pe Calea Victoriei

Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urma sa multe amintiri frumoase. El a avut grijă să povestească, printre altele, cum au fost Gică Hagi și Gigi Becali fugăriți pe Calea Victoriei în 2010.

Fostul politician a dezvăluit în cadrul unui interviu că În tinereţe, Gigi Becali avea viteză mai mare decât Gică Hagi. El și-a dat seama de această calitate ascunsă a patronului celor de la FCSB abia în momentul l-a văzut pe latifundiar cum fugea de niște oameni pe Calea Victoriei. Culmea este că oamenii care îl fugăreau aveau intenția de a-l bate zdravăn după ce îl prindeau. Însă i-a venit în ajutor Gică Hagi. Dar nu a fost nevoie să se ajungă la împărțit pumni și picioare, conform controversatului politician.

”Hagi îi ţinea partea lui Gigi, sărise pentru el”

Vadim Tudor a explicat că cel care voia să îl prindă și să îl bată pe Gigi Becali era un vechi amic de-al său.

În 1990 mergeam cu maşina pe Calea Victoriei, pe la 1 noapte. În dreptul Salonului Spaniol am văzut doi-trei oameni fugărindu-se în plină stradă. Am remarcat şocat că în coada plutonului era Gică Hagi.

I-am cerut şoferului să oprească şi am avut altă surpriză! Un amic de-al meu îl alerga pe Gigi să-l bată.

Becali era atunci slab, cu mustaţă, cârlionţat. Amicul respectiv mi-a povestit că erau la masă, iar Gigi i-a turnat unei fete în decolteu bucăţi de gheaţă, iar acesta i-a pus frapiera în cap, şi dă-i bătaie apoi! S-au alergat şi pe-afară, iar Gică îi ţinea partea lui Gigi, sărise pentru el. S-au alergat, dar nu s-au prins. Vă daţi seama cât era Gigi de sprinten la vremea aia, dacă nici Hagi nu reuşea să se ţină de el.”, a povestit Vadim Tudor, la GSP TV.