Gică Hagi vrea să vândă Viitorul Constanța. Planul secret al „Regelui” pentru echipa antrenată de Mircea Rednic

Moldoveanu Camelia 29.03.2021, 20:09
Gică Hagi vrea să vândă Viitorul Constanța. Planul secret al „Regelui” pentru echipa antrenată de Mircea Rednic

Gică Hagi se pregătește să facă o adevărată afacere. „Regele” vrea să vândă FC Viitorul Constanța, echipa antrenată de Mircea Rednic. Patronul echipei urmează să bată palma cu turcii.

FC Viitorul, scos la vânzare. Hagi se pregătește să bată palma cu turcii

FC Viitorul Constanța scos la vânzare de Gică Hagi
FC Viitorul Constanța scos la vânzare de Gică Hagi

Potrivit ziare.com, Gică Hagi va vinde 20% din acțiunile echipei de la Ovidiu unor investitori turci. Este vorba de cei de la Tosmur Grup, o firmă cu acțiuni în domeniul agriculturii. Turcii sunt mari fani ai lui Hagi încă de când acesta juca pentru Galatasaray.

Pe 20% din FC Viitorul, Gică Hagi o să își umple conturile cu trei milioane de euro. Turcii, care până acum s-au ocupat cu agricultura, au investit 40 de milioane de euro într-o fabrică de amidon la Medgidia, în județul Constanța.

Cu toate că Hagi a luat o pauză de la a mai fi antrenor, Gică Popescu a spus că „Regele” nu mai poate sta mult pe banca tehnică.

Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. A avut multe oferte și pe bani mulți, dar a refuzat, știți că el nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului, chiar dacă nu ar fi avut presiunea rezultatelor.”

Gică Hagi s-ar întoarce, potrivit lui Gică Popescu, din vară.

I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa”, a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Viitorul a primit un super-autocar

Jucătorii Viitorului, precum starurile din naționala Germaniei. Au primit din partea companiei MAN, cel mai nou model de autocar, Man Lion`s Coach. Constănțenii nu o duc prea bine în clasament, fiind în afara locurilor de play-off, însă academia de la Ovidiu devine mai înfloritoare ca niciodată.

Noul autocar al celor de la FC Viitorul
Noul autocar al celor de la FC Viitorul

Autocarul are o lungime de 13,1 metri, cu 2 axe și un total de 57 de locuri, acesta are un motor Euro 6d, 6 cilindri, care dezvoltă 470 CP, prin intermediul transmisiei automate MAN TipMatic 12. Exteriorul autocarului este unul personalizat, în culorile, însemnele și trofeele clubului de la malul mării.

La interior, noul autocar este echipat cu scaune din piele și material textil, cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte, sistem de aer condiționat, precum și sistem de iluminat, totul pentru confortul maxim al echipei în timpul deplasărilor. De asemenea, autocarul are în dotare chicinetă, cafetieră, frigider și toaletă, dar și o rețea integrată de internet, conform GSP.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe