Gică Popescu, profund emoționat după ce Gică Hagi l-a debutat pe Nicolas la Farul Constanța: „Nu o sa uit niciodată! Nu mi-a zis nimic”

Moldoveanu Camelia / 26.07.2021, 16:15

Emoții mari pentru Gică Popescu după ce Nicolas Popescu a debutat la Viitorul, chiar sub comanda lui Gică Hagi. Mesajul emoționant al fostului fotbalist din „Generația de Aur” pentru fiul său de doar 18 ani.

Gică Popescu, mesaj emoționant după debutul lui Nicolas Popescu la Farul

File de istorie în familia Hagi-Popescu. După ce Ianis Hagi a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști români din aceste timpuri, a venit rândul lui Nicolas Popescu să se afirme. Așa cum s-a întâmplat și cu fiul „Regelui”, noul fotbalist din Liga 1, care promite să aibă un viitor strălucit, a fost crescut la „Academia Gheorghe Hagi”.

Gică Popescu a fost extrem de emoționat în meciul de ieri dintre Farul Constanța și Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. A fost debutul fiului său, Nicolas Popescu, moment pe care l-a marcat și cu o postare pe rețelele de socializare. Fostul fotbalist a avut emoții uriașe.

NU VOI UITA: 25 IULIE 2021

Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe „Central”, într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 6 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Știu cât de mult își dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aștepta să intre în teren! Nu am știut că va debuta. A fost rezervă și în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul și desfășurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut și aseară una, în care m-am revăzut… Gică a fost foarte mulțumit. Bineînțeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că „trebuie să dăm drumul celor tineri”.
După meci, la vestiar, l-am îmbrățișat, l-am felicitat pe Nico și i-am spus: „A fost primul pas dintr-un drum lung”.
Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021.”, a fost mesajul scris de Gică Popescu pentru fiul său, pe Facebook.

Nicolas Popescu, încurajat de vărul Ianis Hagi

Gică Popescu și Gică Hagi n-au fost doar colegi în „Generația de Aur” și nu sunt doar parteneri de afaceri în prezent, cei doi fiind și cumnați. Luminița, soția lui Gică Popescu, este sora „Regelui”. Cum au arătat de nenumărate ori, familia este foarte importantă pentru aceștia, exemplu urmat și de copiii lor.

Ianis Hagi a ținut să-și felicite vărul, așa că a postat pe contul de Instagram câteva fotografii cu debutul lui Nicolas Popescu la echipa de seniori. Alături de fotografii, jucătorul celor de la Ranger a scris și câteva cuvinte pentru tânărul debutant.

Bravo, fratele meu!

Multe altele care vor veni acum, să-i dăm drumul. Făcând familia noastră mândră!”, a fost mesajul transmis de Ianis Hagi.