Gigi Becali a anunțat când va schimba antrenorul la FCSB: ”Toni Piatră o să plece, dacă nu face asta!”

Moldoveanu Camelia / 19.04.2021, 22:15
Gigi Becali a anunțat când va schimba antrenorul la FCSB: ”Toni Piatră o să plece, dacă nu face asta!”

Gigi Becali tună și fulgeră! Patronul FCSB i-a dat ultimatum lui Toni Petrea. Dacă nu se întâmplă ceea ce-și dorește, finanțatorul are de gând să aducă alt „apostol”.

Gigi Becali a anunțat când pleacă Petrea de la FCSB

Toni Petrea riscă să fie dat afară de Gigi Becali
Toni Petrea riscă să fie dat afară de Gigi Becali

La dor un punct în fața CFR Cluj, FCSB se menține pe locul unu în clasament. Gigi nici nu vrea să se gândească la pierderea acestui campionat. În cazul în care FCSB pierde titlul, îl pierde și pe Toni Petrea în același timp.

„O jurnalistă l-a întrebat pe Toni «Piatră» ce s-a întâmplat în prima repriză. Păi, ce s-a întâmplat? I-am asfixiat în prima repriză și au dat un gol pe contraatac, în a doua i-am asfixiat și mai tare și așa a fost să fie, să câstige FCSB. Toni «Piatră» îi spun pentru că e puternic, când câștigă îi zic așa. Daăa pierde, la revedere, nu mai e nicio piatră.

Petre e piatra de temelie pe care Hristos a pus-o și de-aia îi zic eu «Piatra» lui Toni ca a pus baza noului FCSB. Eu cred că aduce titlul. Dacă nu se întâmplă, găsim alt apostol. Dar la ce vad eu, cred că vrea Domnul cu noi. De la 0-1 să dai două goluri și să câștigi”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Un antrenor de top, bulversat de tactica FCSB

2-1 cu Botoșani. Toni Petrea a bifat victoria și e încă în grafic. Un antrenor de top, bulversat de tactica FCSB. Chiar dacă a rămas lider în Liga 1, jocul roș-albaștrilor a suferit, mai ales în prima repriză. Iar așezarea tactică, posturile pe care au jucat anumiți jucători, mai ales Moruțan, rămân un mister pentru Vasile Miriuță. Fostul antrenor de la CFR Cluj nu înțelege de ce mijlocașul de 21 de ani nu este folosit în zona centrală, unde a dat randamentul său maxim. În plus, Miriuță se întreabă de ce nu este schimbat și sistemul de joc, 4-3-3, în condițiile în care Florinel Coman e accidentat, iar Man a fost transferat.

Lui Moruțan îi iei din calitate, dacă îl joci în dreapta. Chiar nu mai înțeleg. Dacă tot vrei să-l vinzi. Dacă vine Leverkusen să-l vadă, are nevoie de un inter. Dacă îl bagi extremă dreapta ce să mai vadă Leverkusen sau Hoffenheim? Trebuie să joci sistemul ăsta, dacă nu mai ai jucători pentru el? Numai 4-3-3 poate să joace echipa asta? Alt sistem nu știe să joace echipa asta? Dar știm cu toții că șeful de acolo, Gigi Becali, „taie și spânzură”. Antrenorul Toni Petrea ce să facă, săracul? Execută, ce să facă? A făcut 5 schimbări (n.r. în Supercupă)”, a spus Miriuță la Look Sport.

”Nu mai înțeleg nimic! Gigi taie și spânzură, Toni execută, săracul…”

De asemenea, Miriuță e de părere că tot Clujul va câștiga titlul.

Așa o să câștige CFR, fără probleme, campionatul. Pentru că la FCSB nu mai înțelege nimeni ce se întâmplă. Au jucat foarte bine, au avut o perioadă foarte bună, dar acum sunt în cădere liberă”, a spus actualul tehnician din Liga 3.