Gigi Becali a anunțat noul transfer de milioane. E supărat pe toți jucătorii, vrea să vândă echipa, dar nici el nu știe ce dorește

Gabriel-Alexandru Ioniță / 23.07.2022, 22:38
Gigi Becali a anunțat noul transfer de milioane. E supărat pe toți jucătorii, vrea să vândă echipa, dar nici el nu știe ce dorește

Gigi Becali susține că are totuși și un motiv de bucurie după startul slab de sezon al celor de la FCSB. După ce i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor antrenați de Toni Petrea, patronul echipei roș-albastre este de părere că va reuși în cele din urmă să dea o „lovitură” pe piața transferurilor.

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB după startul noului sezon

Gigi Becali este încântat de modul în care a evoluat Joyskim Dawa în acest debut de sezon și este 0ptimist că îl poate vinde pe fundașul central camerunez în vârstă de 26 de ani pe o sumă considerabilă. Finanțatorul vicecampioanei chiar s-a felicitat pentru decizia a a-l aduce de la FC Botoșani în această vară.

Bine că am dat lovitura cu Dawa. Fotbalist adevărat! O să iau milioane de euro pe el”, a spus Gigi Becali potrivit Antena Sport.

În schimb, celălalt fundaș central a fost ironizat de patron după eșecul din Georgia

Joyskim Dawa a fost de altfel cam singurul fotbalist de la FCSB care a scăpat de furia patronului după eșecul cu Saburtalo Tbilisi. Partenerul său din centrul apărării, estonianul Joonas Tamm, a fost desființat de Becali după meci.

Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali se felicită deja pentru aducerea lui Dawa la FCSB

În schimb, Joyskim Dawa, noul său preferat, a fost lăudat de patron și după meciul cu Universitatea Cluj, din prima etapă a SuperLigii. Atunci, Gigi Becali a spus nici mai mult nici mai puțin decât că fostul stoper de la FC Botoșani este cel mai bun din România pe această poziție.

L-am văzut pe Dawa cel mai bun fundaș central din România astă-seară. Venea cu mingea la picior și n-avea cui s-o dea. Nu știa cui, nu venea nimeni la primit. Dawa e puternic, are și tehnică. Nu îi e frică cu mingea la picior. Eu mă felicit pentru transferul lui. E fotbalist de mare clasă”, a mai spus patronul de la FCSB, de asemenea la Digi Sport.

Ordinele lui Gigi Becali l-au făcut pe Marius Șumudică să își facă cruce. Critici aduse FCSB-ului de fostul tehnician al lui CFR Cluj