Gigi Becali a dat noi detalii despre transferuri: „Aducem un atacant”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.06.2022, 11:05
Gigi Becali a dat noi detalii despre transferuri: „Aducem un atacant”

După ce a făcut primele două transferuri din această vară, se pare că Gigi Becali este hotărât să revină la planul inițial anunțat la începutul acestei veri, acela de a nu investi foarte mulți bani în aduceri de jucători. Patronul de la FCSB a dezvăluit că echipa roș-albastră va promova mai mulți tineri fotbaliști pentru stagiunea viitoare.

Gigi Becali a anunțat că FCSB va promova un atacant de la echipa secundă

Printre aceștia se numără și un atacant, post deficitar la FCSB, în special după plecarea lui Claudiu Keșeru. Gigi Becali a explicat, din nou, că nu își dorește să facă mari cheltuieli în această vară. El a argumentat prin faptul că în acest moment, în întreaga lume, există incertitudini la nivel economic, inclusiv din cauza războiului din Ucraina. Și de aceea nu își dorește să riște absolut deloc.

Am avut nevoie de doi fundași centrali, am adus doi fundași centrali. Avem jucători, mai aducem și de la copii. O să vedeți că o să promovăm niște tineri, inclusiv un atacant. Când voiam să fac transferuri, erau altfel lucrurile. Jucam în Europa League sau în Champions League. Acum e altceva. Să dau bani și să jucăm în Conference League? În plus, sunt necunoscute.

Cu războiul nu știu, credem că n-o să fie nicio problemă, din punct de vedere economic, pentru România. Dar nu știm! Eu mă acopăr când este o necunoscută. Adică nu fac cheltuieli mari, că nu se știe!”, a spus Gigi Becali potrivit Digi Sport.

Andreas Chirițoiu ar putea fi „alternativa low-cost” la Billel Omrani

Sursa citată vorbește despre faptul că atacantul la care a făcut referire Gigi Becali este Andreas Chirițoiu. Fotbalistul de doar 18 ani a participat alături de naționala U19 a României la Campionatul European disputat în Slovacia.

El a fost împrumutat în sezonul trecut la Unirea Constanța și, cel mai probabil, va reveni și va fi oprit în lotul primei echipe pentru stagiunea viitoare. În aceeași situație cu a lui Chirițoiu se mai găsesc Alexandru Pantea, Aurelian Ciuciulete și Andrei Pandele, toți componenți ai echipei pregătite de Adrian Văsâi.

Gigi Becali a făcut acest anunț după ce a dezvăluit că a renunțat la „pista Billel Omrani”. Patronul de la FCSB a recunoscut că l-a dorit din nou foarte mult pe atacantul francez care va rămâne liber de contract la finalul lunii, dar pretențiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari.

Omrani vrea 600.000 de euro salariu, cine îi dă 600.000? Eu îi dau lui Omrani? Am vorbit cu niște impresari, apoi cu el. E bun Omrani, dar nu dau 600.000. Își găsește Omrani prin Arabia, prin Turcia. La revedere cu cheltuielile la FCSB!”, a mai spus Gigi Becali conform sursei citate.

David Popovici l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul FCSB a urmărit cu atenție discursul campionului mondial