Gigi Becali a dezvăluit averea colosală adunată de Cosmin Olăroiu în 16 ani de când a plecat din România

Alex Vartolomei 22.08.2023, 08:49
Gigi Becali a dezvăluit averea colosală adunată de Cosmin Olăroiu în 16 ani de când a plecat din România

Cosmin Olăroiu (54 de ani) este unul dintre cei mai importanți tehncicieni români, iar antrenorul a reușit să câștige mai multe trofee în zona Golfului, unde și-a consolidat palmaresul personal.

Cosmin Olăroiu a plecat în anul 2007 din România și a semnat cu formația Al-Hilal. Exceptând o scurtă perioadă, între mai-iunie 2011, tehncianul de 54 de ani a antrenat doar în străinătate. Acesta a plecat de la FCSB după un sezon fantastic, în care a câștigat titlul și a dus echipa până în semifinalele Cupei UEFA. Chiar înaintea despărțirii de clubul bucureștean, Olăroiu a calificat echipa și în grupele Uefa Champions League, după o pauză de 10 ani. De asemenea, în 2011, a câștigat Cupa României cu formația roș-albastră.

Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul FCSB-ului, a oferit o declarație prin care a dezvăluit că antrenorul român are o avere colosală câștigată din fotbal. Latifundiarul din Pipera a menționat suma de 60 de milioane de euro.

„L-am făcut pe unul milionar de zeci și sute de milioane. Olăroiu are zeci de milioane de euro în cont, ăla se apropie. Mirel (n.r. Rădoi) nu are zeci de milioane de euro, dar Olăroiu are 50-60 de milioane de euro ușor”, a spus Gigi Becali.

Becali, nemulțumit de pregătirea echipei

În urma eliminării din Conference League, patronul formației bucureștene i-a criticat public pe jucători, dar și pe cei din staff. Gigi Becali a transmis că dorește ca antrenamentele să fie mai intense a povestit ce răspuns i-a oferit Cosmin Olăroiu, atunci când l-a întrebat despre strategia sa la echipele pe care le antrenează.

„Problema e ce facem ca să asculte ei (n.r. jucătorii de la FCSB) de antrenori, că ei nici de mine nu mai ascultă. Repetiție, repetiție, repetiție. Cum a câștigat, mă, Olăroiu? Că e el as sau că au venit astre din cer? Băi, Oli, cum câștigi tu așa? ‘Băi, Gigi, repetiție. Așa câștig’. Cum, mă, repetiție, că eu nu știam? Hai treci la loc, că nu ai făcut bine, din nou. Nu ai făcut bine, te leg cu sfoara. Am avut discuții cu jucătorii, nu le convine”, a adăugat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe