Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Pe cine aruncă în luptă în locul lui Coman

Gabriel Peneș / 05.03.2021, 16:44
Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Pe cine aruncă în luptă în locul lui Coman

Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Patronul roș-albaștrilor a cântărit opțiunile și a decis cine îl va înlocui pe Florinel Coman. Atacantul stă „pe bară” nu din cauza dosarului penal, ci pentru noul cartonaș galben încasat în etapa trecută.

Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș

Șeful suprem a grăit! Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Antrenorul Toni Petrea a luat la cunoștință. Florinel Coman e suspendat pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș de duminică. Atacantul a încasat încă un cartonaș galben în partida cu Botoșani, etapa trecută. Fără carnet și fără drept de joc, Coman va urmări partida din etapa a 26-2 din tribune. Sau la televizor, de-acasă, cel mai sigur loc în care ar putea fi.

Vedeta celor de la FCSB a fost surprins conducându-şi autoturismul cu 165 kilometri la oră, fără a avea permis. A fluturat ceva ce aducea cu un carnet, ceva eliberat de autoritățile din Ucraina. Fără valabilitate în țara noastră. Asta chiar în cazul în care permisul ucrainean ar fi luat „pe bune”. Astfel, Coman s-a pricopsit cu un dosar penal. Deocamdată, pentru conducere fără permis. Rămâne de văzut care e situația cu autenticitatea actului fluturat polițiștilor.

Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Pe cine aruncă în luptă în locul lui Coman
Gigi Becali a făcut echipa FCSB pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș. Pe cine aruncă în luptă în locul lui Florinel Coman

Pe cine aruncă în luptă în locul lui Coman

Coman a apărut în teren în partida cu Botoșani. După ce a încasat un cartonaș galben, nu poate evolua în meciul cu Gaz Metan de duminică. Așa că Becali l-a desemnat pe Răzvan Oaidă ca titular pentru partida ce va începe de la ora 20.30, scrie digisport.ro. Ante Vukusic nu intră, se pare, nici acum în calcule. Croatul de 29 de ani, abia transferat la FCSB, a intrat rapid în dizgrația milionarului din Pipera.

Probabil, acesta se aștepta ca Vukusic să dea 5 goluri de la prima apariție. Sau, poate, vreo 10, dar de pe banca de rezerve. Pentru că minute în teren nu a prins nici cât un meci întreg. Florin Tănase va urca din nou, după toate calculele, în atac. Oricum, el este golgheterul echipei, cu 16 reușite. Cu două mai multe decât Dennis Man, „transferatul la Parma”.

Chiar și Meme Stoica, managerul general al FCSB, l-a criticat pe Becali pentru nerăbdarea în privința lui Vukusic.

Ca de obicei, cineva n-a avut răbdare cu Vukusic, dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa”, a spus MM Stoica, potrivit Digi Sport.