Gigi Becali a găsit rețeta „tinereții veșnice”. Care este meniul patronului FCSB

Iosif Pintilie 21.11.2023, 17:46
Gigi Becali a găsit rețeta „tinereții veșnice”. Care este meniul patronului FCSB

Gigi Becali a ajuns la 65 de ani, dar încă se menține bine din punct de vedere fizic. Șeful de la FCSB este atent la dieta pe care o are, pentru a fi mereu in formă.

Acesta a dat detalii despre alimentația sa și a explicat cum a ajuns să aibă forma fizică pe care o are în prezent.

Detalii despre dieta lui Becali

Gigi Becali a dezvăluit care este dieta care il tine in formă. Acesta spune că încă din tinerețe inima lui era puternica.

Prima lui regulă este că nu mănâncă carne decât dacă provine de la un animal tăiat de el. Mai mult, mezelurile nu intră în alimentația lui.

Dimineața, acesta mănâncă doar ouă, dar din cauza colesterolului a renunțat la cele de găină și alege oua de prepeliță sau de fazan, alături de brânză.

”Inima mea are putere de tinereţe, dar, dacă stau şi mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra şi puternică, el deja se mai înmoaie, muşchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul şi nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineaţă mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliţă, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă şi brânză, carne rar”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe