Gigi Becali a luat foc după ce a aflat că în București s-ar putea institui carantina! Patronul FCSB a avut o ieșire necontrolată

Moldoveanu Camelia 29.03.2021, 17:25
Gigi Becali a luat foc după ce a aflat că în București s-ar putea institui carantina! Patronul FCSB a avut o ieșire necontrolată

Gigi Becali tună și fulgeră! Patronul FCSB  a luat foc atunci când a afla că Bucureștiul s-ar putea închide. Latifundiarul îndeamnă românii să nu respecte restricțiile. „Cum să mă ții pe mine în cușcă?”, a fost reacția acestuia.

Gigi Becali a luat foc: „Eu ies când vreau, fac ce vreau!”

Patronul echipei de fotbal FCSB este total revoltat. Acesta nu concepe ideea de a fi ținut în casă fără să participe la slujba de Paște. El îndeamnă românii să nu respecte restricțiile impuse de autorități. Mai mult, latifundiarul sare la gâtul lui Arafat: „Hotărăște el ce facem noi? Cum să mă țină Arafat în casă?”

Gigi Becali a luat foc după ce a aflat că în București s-ar putea institui carantina
Gigi Becali nu concepe să stea în casă de Paște

Gigi Becali nu vrea să audă de statul în casă. Acesta nu concepe nici anul acesta să nu participe la slujba de Paște și să nu ia Lumină în seara de Înviere.

În București rata de infectare a depășit 6 la mia de locuitori, fapt ce impune noi restricții în Capitală. Ministrul sănătății neexcluzând carantinarea Bucureștiului.

Nu putem exclude carantinarea Bucureștiului şi după 6 la mie şi senzaţia mea este că vom ajunge acolo în câteva zile, nicio măsură nu poate fi eliminată. O să revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleaşi măsuri care se iau în carantină peste tot în ţară, aceleași trebuie luate şi în Bucureşti”, a declarat ministrul sănătății. Vlad Voiculescu.

La aflarea cestor vești, Gigi Becali a luat foc și a făcut o declarație acidă, potrivit RomâniaTV.ro. Patronul FCSB nu a ratat ocazia să-l atace pe Raed Arafat.

Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali e în al nouălea cer. Ce veste a primit de la partenerul său de viață

Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Becali
Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Becali

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu a câștigat un proces important cu Poliția Română. Permisul de conducere al acestuia fusese suspendat de Brigada Rutieră, timp de 90 de zile, însă decizia a fost întoarsă de magistrați. Mincu a scăpat astfel de sancțiunea unei amenzi de 1305 lei și se va putea bucura în continuare și de permisul de conducere.

Anulează procesul verbal seria xxxx/24.09.2020 emis de IPJ Ilfov cu privire la contravenția prevăzută de art 102 alin. 3lit. e) din OUG 195/2002 , a sancțiunii privind amenda în cuantum de 1.305 lei precum și sancțiunii complementare privind suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Menține celelalte dispoziții ale procesului verbal contestat.
Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la sediul instanței Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi,25.03.2021”, se arată în decizia Judecătoriei Cornetu, conform CanCan.

Urmăriți Playsport.ro și pe