Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan după egalul cu CFR Cluj: „Lasă-l, mă, să leșine! Să se arunce pe teren pe burtă”

Olteanu Ștefan / 03.05.2021, 23:26
Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan după egalul cu CFR Cluj: „Lasă-l, mă, să leșine! Să se arunce pe teren pe burtă”

Gigi Becali a avut o intervenție fulger după partida FCSB – CFR Cluj 1-1, iar Olimpiu Moruțan s-a numărat printre jucătorii taxați de finanțator. Mijlocașul de 22 de ani din echipa roș-albaștrilor a fost schimbat în minutul 79. Moruțan nu a mai făcut față din punct de vedere fizic, iar potrivit lui Gigi Becali a cerut schimbarea încă de la pauză. Fotbalistul nu a fost iertat pentru atitudinea sa și Gigi Becali spune că îi va fi greu lui Moruțan să se transfere în aceste condiții.

Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan după egalul cu CFR Cluj: „Lasă-l, mă, să leșine! Să se arunce pe teren pe burtă”

FCSB a remizat cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 1-1, iar Gigi Becali l-a luat la țintă pe Moruțan după meci. Finanțatorul FCSB a fost deranjat de atitudinea fotbalistului, care a cerut să fie schimbat, din cauza faptului că nu mai făcea față fizic:

Moruțan mi s-a părut bun, dacă îl caută Milan și toate echipele. Nici nu știu, că nu am primit nicio ofertă. Dar dacă tu ai 22 de ani și zici că nu mai poți, păi nu mai cauta, tată, să te duci la echipe mari. Leșină pe teren. Că am fost eu prost, el la pauză a zis că 15 minute, 20 de minute. Ce 15 minute, mă? Lasă-l, mă, să leșine. Să se arunce pe teren pe burtă. Îmi pare rău că am fost de acord cu schimbarea lui, pentru ce să îl schimbe”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Olimpiu Moruțan, certat de Gigi Becali
Olimpiu Moruțan, certat de Gigi Becali

Gigi Becali: „Eram în stare să semnez pentru un egal și mai dădeam și 6 puncte în sezonul viitor”

FCSB are lotul decimat de accidentări, iar în acest context Gigi Becali spune că rezultatul nu este foarte rău:

Este intervenție divină, dar acum să vedem cu ce scop. Ce vrea Domnul noi nu știm. La finalul campionatului aflăm.
Meciul? Înainte de meci, dacă îmi spunea cineva să semnez pentru un egal și să mai dau și 6 puncte în anul următor, eu acceptam. Eram decimați. Nu am putut. Olaru nu, toți jucătorii… aveam prea multe lipsuri. A picat și Miron, a picat și Crețu. Vezi ce înseamnă? Dacă îl aveam pe Crețu… A venit la Steaua și s-a dat el șmecher.
Am avut ocazie să facem 2-0 la Oaidă, trebuia să o bage cu latul. Cristea putea să o bage cu latul. În minutul 92, cu Tavi popescu, am avut 3 contra 1. A dat la portar, la Arlauskis. Nu a încercat bine, nu ai voie să încerci o execuție de asemenea finețe, eram 3 contra 1.

Eu asta cred, că suntem mai valoroși decât ei. E clar și se vede. Sunt foarte mulțumit de arbitraj, a fost un meci mai mult de luptă. Dar, revin. Noi am avut încă trei ocazii de a marca, am avut și bară. Vlad a scăpat mingea, e intervenție divină. Nu avea voie, avea timp să reacționeze.
Eu zic că îi batem în ultima etapă. O să îl avem și pe Coman și nu îmi fac probleme. Eu sunt mulțumit că a revenit Olaru, e jucător decisiv pentru noi”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Nu mai aveam schimbări, dar trebuia schimbat și Octavian Popescu”

Referitor la „perla” sa de 18 ani, Gigi Becali a spus că pe final a scăzut ritmul și nu a mai făcut faza defensivă:

Noi nu mai aveam ce să facem, trebuia să îl schimbăm și pe Tavi Popescu pentru că nu se mai apăra. Nu aveam cu cine să îl schimbăm. Când l-a schimbat pe Moruțan, că a cerut el schimbarea, trebuia schimbat și Tavi. Dar nu aveai cu cine.
Încerc să fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să îmi dea inspirație să fac mai bine. Ce am făcut până acum, eu sunt mulțumit. Am 10 milioane în cont. Sunt echipe care se bat la retrogradare, nu au bani. Rapid e în Liga a II-a. Când vezi toate echipele astea mari… Eu sunt mulțumit, am 10 milioane. A, că mai trebuie un fundaș central, da. Eu am făcut ce am putut și mă rog la Maica Domnului să fac mai bine. Eu sunt mulțumit de echipă. Oaidă a avut două ocazii, Cristea a vrut să o dea și el cu latul în poartă, am avut ocazii multe. Acum, dacă așa s-a întâmplat asta e.

Transferul lui Olimpiu Moruțan întârzie. Gigi Becali spune că nu are oferte

În încheiere, Gigi Becali a spus că în acest moment nu are nicio ofertă pentru jucătorii săi. Cu toate acestea, finanțatorul echipei nu își face griji și spune că mai are 3-4 jucători pe care îi poate vinde pe bani mulți:

Eu vreau să fac 1 miliard în 10 ani, nu 10 milioane. Ce am spus eu că nu vreau? Sunt pe locul 2 că așa a fost să fie, pot să fiu și pe 3, care e treaba. Eu sunt mulțumit de fotbal. Faptul că eu am 10 milioane în cont eu zic că e bine. Dacă nu iau campionatul ce să fac, să îi împușc pe CFR Cluj că să nu mai am cu cine juca? Eu fac ce pot și mă rog la Maica Domnului să îmi dea minte să fac mai bine. Eu zic că am făcut bine, mai am 3-4 jucători pe care pot să îi vând. Nu am nicio ofertă acum, dar dacă primești un gol în minutul 92 dintr-o deviere de nisip și se întâmplă să rămâi pe locul 2, aia e, ce să faci. Ce puteam să fac eu mai mult, să nivelez nisipul mai întâi și după să îi zic lui Burcă să dea cu capul după”, a încheiat Gigi Becali.

În ziua meciului cu CFR Cluj, finanțatorul FCSB a rămas fără permis de conducere.