Gigi Becali a reacționat după decizia Tribunalului legată de palmaresul Stelei. ”Cu pronunțarea ne dă și palmaresul”

Cristian Stan 19.09.2023, 17:19
Gigi Becali a reacționat după decizia Tribunalului legată de palmaresul Stelei. ”Cu pronunțarea ne dă și palmaresul”

FCSB și CSA continuă lupta pentru titlul de continuatoare a clubului Steaua.

În cursul zilei de ieri, la Curtea de Apel s-a derulat un nou proces, unul care îl determină pe patronul celor de la FCSB să fie optimist în privința verdictului.

Becali, sigur pe decizia instanței

Florin Talpan a fost în centrul atenției, luni, 18 septembrie, unde s-a disputat un nou episod în privința palmaresului. Juristul celor de la CSA s-a răstit la judecători în momentul în care cei de la FCSB au dorit să aducă probe noi la dosar, iar la finalul zilei a transmis că liderul din Superliga nu are nicio legătură cu istoria clubului roș-albastru.

La câteva ore de la comunicatul lui Talpan, Gigi Becali s-a pronunțat și el în privința palmaresului și a mărcii. Acesta a afirmat că echipa pe care o patronează va deține marcă notorie, în timp ce rivala din liga secundă va avea marcă înregistrată.

Palmaresul era al echipei Steaua, eu m-am divizat, eu eram Steaua și atunci sunt elemente noi, ca atare cerem revizuirea la hotărârea aceea, care ne încurcă cu toate. Revenim, mai avem încă două procese. Noi o să avem marcă notorie Steaua, ei o să aibă marcă înregistrată.

Marca notorie bate marca înregistrată. Eu știu și juridic mai bine ca avocații. Când știi matematică și juridic știi. Dacă ești prost, poți să citești degeaba legile. La mine articolul este în minte și în inimă, iar în suflet este dreptatea. Doar dacă citesc puțin s-a întipărit toată cartea de drept în mintea mea.

(o să aveți marcă notorie) Da, la revedere. Și eu sunt Steaua. O să le cer să nu mai aibă drept să folosească. O să vină vremea aceea când ei nu o să se mai numească CSA Steaua, o să numească CSA Armata sau CSA Oprița. O să vină vremea asta, dar durează 4-5 ani. Ei nu o să mai poată să folosească numele de Steaua la fotbal.”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Dacă reprezentații echipei susținute de Ministerul Apărării i-au cerut lui FCSB-ului daune în valoare de zeci de milioane de euro, acum și echipa din Superliga poate primi despăgubiri, conform lui Gigi Becali.

Eu pot să cer despăgubiri. Ei nu pot să ceară pentru că eu le-am făcut imagine atâția ani. Eu le-am ridicat brandul, eu pot să le cer pentru că mi-au adus prejudicii. M-au plimbat pe la Buzău, pe la Târgoviște, scandaluri cu suporterii.

Ei au avut tupeu, dacă nu se impunea Ciolacu, nici acum nu jucam pe Ghencea. Ei au tupeu mare că sunt și ei generali, colonei. Dați afară toți de acolo și scoși la pensie. Faceți prejudicii și abuzuri în serviciu. Curtea de Conturi pe ei și gata”, a mai transmis patronul FCSB.

În cadrul termenului de ieri, instanța a decis să rejudece doar situația palmaresului din intervalul 2003 – 2017, nu din 1947 și până în 2017, așa cum doreau avocații celor de la FCSB, însă Gigi Becali nu s-a arătat dezamăgit și a transmis că este sigur de victorie.

Ne-au zis că nu au nevoie de probe. Din ce au zis ei s-a înțeles că nu mai aveau nevoie de probe. ‘Nu e nevoie, știm tot’, au zis. Cu alte cuvinte, cu pronunțarea ne dă și palmaresul. Nu ți-am spus că o să le luăm pe toate? Pe noi ne interesează palmaresul din 2003 până în 2017, care e important pentru noi.”, a concluzionat Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe