Gigi Becali a renunțat la Garita. Un alt atacant din Superliga dorit de patron la FCSB. „Negociem”

Alex Matei 09.06.2023, 22:09
Gigi Becali a renunțat la Garita. Un alt atacant din Superliga dorit de patron la FCSB. „Negociem”

Gigi Becali a anunțat următorul transfer la FCSB. Latifundiarul din Pipera a negociat cu Garita, dar s-a reorientat către un alt jucător.

Becali l-a vrut prima dată pe Arnold Garita de la FC Argeș, dar atacantul a cerut o sumă prea mare de bani și patronul echipei nu a mai fost de acord.

Fotbalistul camerunez  ar fi cerut un salariu de trei ori mai mare decât a avut la FC Argeș, 20.000 de euro, dar și o primă de instalare în valoare de 250.000 de euro.

Milionarul din Pipera i-a oferit lui Garita, potrivit surselor playsport.ro, un salariu în valoare de 15.000 de euro, precum și o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

Negocieri pentru un alt atacant

Gigi Becali a început negocierile cu un alt  atacant din Superliga:  Mamadou Thiam de la U Cluj.

Am discutat cu Garita prin impresar. A cerut mulți bani și la revedere. Ne interesează un alt fotbalist din Superliga și cu Garita am încheiat. Avem Compagno și vreau să mai avem dublură. Poate că un fotbalist de la U Cluj. O să stăm liniștiti și măcar cu o zi înaintea plecării echipelor cantonamentului o să mai avem 2-3 transferuri. Poate îl cumpărăm pe Thiam, poate îl împrumutăm. Negociem, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul FCSB vrea să facă cinci transferuri în această pauză competițională pentru ca echipa sa să bată din nou la titlu.

Becali așteaptă și răspunsul lui Djokovic, fostul fotbalist de la CFR Cluj.

Urmăriți Playsport.ro și pe