Gigi Becali a spus cât va lipsi de fapt Vlad Chiricheș de la FCSB

Ioan Valentin Oprea 05.09.2023, 14:43
Gigi Becali a spus cât va lipsi de fapt Vlad Chiricheș de la FCSB

Accidentat în meciul din deplasare cu UTA Arad, Vlad Chiricheş ar putea reveni pe teren mult mai repede decât se anticipa iniţial.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu CSU Craiova, antrenorul principal al roş-albaştrilor, cipriotul Elias Charalambous, a anunţat că experimentatul fundaş în vârstă de 33 de ani mai are şanse minime de a mai evolua anul acesta.

Charalambous a subliniat că acesta este doar un prim verdict în cazul lui Chiricheş, iar noi teste medicale vor fi efectuate de acesta în următoarele zile. Gigi Becali, patronul de la FCSB, a ţinut să dea mai multe amănunte pe marginea acestui subiect şi a evidenţiat că prognosticul final al doctorilor este unul mai pozitiv.

Revine în a doua parte a lunii octombrie

Potrivit lui Gigi Becali, Chiricheş nu va sta decât o lună – o lună şi jumătate pe bară, iar, de la mijlocul lui octombrie, va reveni din nou la antrenamentele roş-albaştrilor. Pentru început, fostul fotbalist de la Cremonese se va antrena separat, iar redebutul său în Superligă se va produce, cel mai proabil, doar în noiembrie.

Am înţeles că va lipsi o lună şi jumătate. Ce să mai facem, asta este?”, a precizat Becali, pentru Fanatik.

Chiricheş şi-ar putea pierde locul în primul 11

Chiar dacă a fost adus cu surle şi trâmbite la FCSB, Chiricheş nu mai este deloc sigur de postul de titular. Becali s-a declarat mulţumit de modul în care a funcţionat noul cuplu de fundaşi centrali, alcătuit din Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana, în derby-ul cu CSU Craiova, şi a transmis că aceştia vor fi titulari şi în perioada următoare.

Cu siguranţă vor rămâne Ngezana – Dawa, cuplu de fundaşi centrali. Chiar dacă îşi revine Chiricheş. Ngezana are o iuţeală care îmi place foarte mult”, a adăugat Becali.

Îi dă credit lui Ngezana

Titularizat în jocul cu echipa lui Reghecampf, pentru prima dată de când a sosit la FCSB, Ngezana i-a lăsat o impresie plăcută lui Becali. Omul cu banii de la gruparea roş-albastră a explicat că fotbalistul sud-african l-a anihilat perfect pe Andrei Ivan şi şi-a exprimat convingerea că jocul acestuia de va îmbunătăţi de la meci la meci.

E incredibil. Va fi din ce în ce mai bun. Nu l-a lăsat să respire pe Andrei Ivan”, a tras concluzia Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe