Gigi Becali a vorbit despre pretențiile financiare pe care le are Vlad Chiricheș: „Salariul pe un an costă cât transferul lui Burcă”

Radu Bordei 25.06.2023, 15:53
Gigi Becali a vorbit despre pretențiile financiare pe care le are Vlad Chiricheș: „Salariul pe un an costă cât transferul lui Burcă”

Gigi Becali nu renunță la Vlad Chiricheș, îl așteaptă pe fundaș înapoi la FCSB. Latifundiarul a recunoscut că i-a făcut o ofertă importantă, un salariu important pentru ca acesta să ia în calcul întoarcerea în România.

Oferta fabuloasă făcută de Gigi Becali lui Chiricheș. „Încă mai aștept”

Căpitanul naționalei tot mai speră să își găsească o echipă în străinătate, dar dacă se va decide să revină la FCSB nu va regreta, mai ales din punct de vedere financiar.

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează, a explicat Gigi strategia, pentru Fanatik.

Latifundiarul este de părere că FCSB a greșit atunci când nu a adus fundați pricepuți la construcția jocului, iar asta a dăunat șanselor la titlu. Acest lucru va fi rectificat din campionatul viitor.

Dau ordin să nu ne mai apărăm decât la 40-50 de metri. Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea lumânare, zbang, aiurea în ea. Să iasă cu mingea la picior, să paseze, asta vreau, a comentat Becali

Anunță că FCSB va câștiga titlul, la anul

La finalul lunii mai, după un nou titlu ratat, Gigi Becali le-a transmis suporterilor faptul că, în această vară, va investi masiv în transferuri, astfel încât, la anul, echipa sa să câștige campionatul.

„Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Până acum am zis că facem, dregem. Acum fac prima dată promisiune publică că la anul vom fi campioni. Nu vreau să interpretați. E doar o ambiție și o concurență frumoasă, prietenească cu Gică.

El a spus că nu poți avea doar bani și să nu știi ce să faci cu ei. Atunci hai să facem și să ne luptăm. Eu voiam să-l sun pe Gică să-i spun pentru că acum mi-a trecut, voiam să-l felicit. Acum eu nu spun că mă compar cu Gică.

Ce face el cu 100 de lei, eu trebuie să fac cu 500 de lei. Acum, ce face el cu 100, eu pun 1.000, iar el nu mai poate cu 100. Ca dovadă că acum nu am putut să mă lupt cu el, dar acum, ca să vadă lumea ce înseamnă banii, o să vadă că el, cu 100 sau 150, nu va putea să facă ce fac eu cu 1.000, da? Asta este ce transmit eu”, declara Gigi Becali

Urmăriți Playsport.ro și pe