Gigi Becali, anunț neașteptat despre Andrea Compagno: „Poate să plece și gratis!” Planul patronului FCSB

Robert Zanfir 15.11.2022, 16:27
Gigi Becali, anunț neașteptat despre Andrea Compagno: „Poate să plece și gratis!” Planul patronului FCSB

Gigi Becali (64 de ani) nu renunță la planul de a vinde FCSB, iar unul dintre cei prin care omul de afaceri speră să recupereze banii investiți în club este Andrea Compagno (26 de ani). Italianul poate pleca și gratis, spune latifundiarul, care prezintă și contextul în care se poate împlini scenariul.

FCSB a trecut de eșecul cu U Cluj, care a provocat plecarea lui Nicolae Dică. Roș-albaștrii au bifat două victorii consecutive, iar ultima, 2-0 cu FC U Craiova, i-au urcat pe loc de playoff. Prilej pentru Gigi Becali să anunțe că nu a renunțat la gândul cel mare: Liga Campionilor!

Gigi Becali, anunț neașteptat despre Andrea Compagno

Că îl crede sau nu careva, Gigi Becali o ține una și bună. Vrea să vândă FCSB. Are însă o singură condiție, să își recupereze banii. A aflat și drumul cel mai scurt către bani. Pe lângă „pepita” Tavi Popescu, este convins că va da lovitura cu Andrea Compagno.

Italianul își continuă și la FCSB foma de la FC U Craiova. Are 12 goluri în campionat și este golgheterul Superligii.

„Am nevoie să câștig cu el doi ani și să iau banii. Cred că voi lua dublu. Vreau să îmi scot banii. După ce câștig două campionate cu el și intru în Liga Campionilor, poate să plece și gratis.

Nu e departe Liga Campionilor, o să vedem. Așa cred și eu, dar optimismul meu spune că nu e departe.

Dacă nu fac cu curaj, mă las de fotbal. Eu nu stau în fotbal să joc cu Mioveni, CFR și Craiova. Dacă nu pot să mă bat în Europa, mă retrag, să se bată românii cu românii”, a declarat Becali la ProArena.

Gigi Becali vinde FCSB

Sezonul catastrofal din Europa, unde a revenit după cinci ani de absență, l-a convins pe Gigi Becali că fotbalul românesc este departe de pretențiile fotbalului care contează. Umilințele cu Silkeborg sau cu West Ham îl determină pe patronul FCSB să vorbească iar despre ieșirea din fotbal.

„De la mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Să văd ce pot recupera și mă retrag. Aici e bătaie de joc, eu sunt batjocorit la ora asta. Vin ăștia, West Ham, pe care îi băteam pe vremuri, și ne bat cu copii de 15-16 ani.

Mi-am dat seama că nu pot și eu mă retrag. Ca să mă retrag, trebuie să vând. Pe oricine pot să iau bani, vând. Eu, de acum, încerc să văd ce pot să fac, ca să mă retrag! Tu nu vezi că ăștia se distrează cu noi? Nici nu au accelerat prea tare. Au ajuns și la miezul nopții… Nici nu s-au antrenat…”, mai spune Gigi Becali.

  • FCSB are 26 de puncte adunate din 16 meciuri și este pe locul 6. Următorul meci al echipei antranate acum de Mihai Pintilii este cu Botoșani. Partida este programată după Campionatul Mondial, pe 1 decembrie.