Gigi Becali anunță transferuri la foc automat! „În viață, cum îți așterni, așa dormi”

Marian Cărăvan / 13.05.2021, 23:14
Gigi Becali anunță transferuri la foc automat! „În viață, cum îți așterni, așa dormi”

Gigi Becali își face temele din timp. Aflat încă în apriga luptă pentru titlu, patronul FCSB lucrează la strategia pentru sezonul viitor. Gigi Becali anunță transferuri la foc automat. Omul de afaceri are un scop precis: să scoată bani în urma investițiilor făcute.

Gigi Becali anunță transferuri la foc automat!

Pe lângă titlul de campioană, care se lasă îndelung așteptat, Gigi Becali visează și la banii pe care îi poate obține de pe urma acestui succes. Dar și de pe urma jucătorilor. Gigi Becali își face planuri pe termen lung, cu gândul la câștiguri financiare. Patronul FCSB și-a dezvăluit strategia pe care o va pune în aplicare. Gigi Becali vrea titlul, dar și jucători de viitor. De pe urma cărora să-și recupereze investiția făcută.

Vom face cu siguranță transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaș central și un atacant! Sigur! După, e posibil să fac investiții de viitor.

Eu așa procedez. Iau doi fotbaliști pentru performanță imediată și doi pentru viitor, să iau bani pe ei”, a declarat patronul FCSB, înaintea duelului cu Sepsi.

Gigi Becali, „scouter” pentru FCSB?

Cu toate că s-a împiedicat runda trecută de Academica Clinceni, într-un moment în care CFR a „dat-o de gard” în Gruia, FCSB e în continuare cu gândul la titlu. Chiar dacă „finala campionatului” se va disputa în ultima etapă pe terenul rivalei. Nu o eventuală ratare a titlului îl frământă pe Gigi Becali, cât mai degrabă politica de transferuri. Patronul FCSB joacă tare și își asumă rolul de scouter. Le-a interzis clar tuturor să se mai implice în aducerea de jucători la roș-albaștri. Gigi Becali a mers pe mâna managerului general, însă acum pare decis să se ocupe personal de aducerea de jucători.

Asta după ce a fost nemulțumit de croatul Ante Vukusic, care a bifat doar 6 meciuri în tricoul FCSB, fără să marcheze vreun gol. Pracic, de la începutul lunii martie, Vukusic nu a mai prins niciun minut în echipa antrenată de Toni Petrea. E greu de crezut că Gigi Becali nu are niciun amestec în această poveste cu fotbalistul adus de Meme Stoica. După ce de multe ori a impus formulele de start ale celor de la FCSB sau schimbările din timpul meciurilor, acum Gigi Becali își asumă rolul de scouter. A pregătit strategia de achiziții la FCSB și ar fi dat de înțeles că nimeni în afară de el nu se va ocupa de transferuri. Oare va face el acele 4-5 transferuri de care vorbea? Până una-alta, nu vrea să-l vândă pe Olimpiu Moruțan.

Gigi Becali anunta transferuri la foc automat!
Gigi Becali anunta transferuri la foc automat!

A luat foc când a văzut cine arbitrează Sepsi – FCSB

Lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă când a văzut cine „va împărți dreptatea” în Sepsi – FCSB, din etapa a 8-a a play-off-ului. Adică Marcel Bîrsan. Patronul roș-albaștrilor nu uită cum a pierdut un meci cu Craiova, avându-l pe Bîrsan arbitru de centru. Meciul Sepsi – FCSB va fi duminică, 16 mai, de la ora 22:00.

Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Mihăila și la Koljic. Dacă il vezi pe Birsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui”, „tuna și fulgera” Gigi Becali după înfrângerea cu Craiova.

Gigi Becali nu-și face griji: „În viață, cum îți așterni, așa dormi”

Pentru Gigi Becali, pierderea titlului nu ar reprezenta o tragedie. Se bazează pe milioanele pe care le are în cont și pe jucătorii pe care ar puteea să-i vândă.

N-am emoții deloc. Ce emoții să am? În viață cum îți așterni așa dormi. Eu nu sunt microbist, am o afacere care se numește fotbal. Am 10 milioane de euro în cont. Dacă am emoții cu banii ăștia în buzunar, mă bate Dumnezeu!

Societatea mea e pe plus și mai are și marfă de vânzare în valoare de 50-60 de milioane de euro. Eu vreau campionatul doar pentru că aduce bani! Dacă nu aducea bani, nu mă interesa! Sau dacă nu-l vindeam pe Man, normal, da, aveam ceva emoții, pentru că sunt om”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro.