Gigi Becali anunță triumfător: ”Vom lua totul înapoi: palmares, siglă, tot!”. Pe ce se bazează patronul FCSB

Bordei Radu / 01.07.2021, 15:39
Gigi Becali anunță triumfător: ”Vom lua totul înapoi: palmares, siglă, tot!”. Pe ce se bazează patronul FCSB

Gigi Becali anunță triumfător: ”Vom lua totul înapoi: palmares, siglă, tot!”. Vestea vine ca un șoc, mai ales pentru fanii Stelei, care tocmai se bucuraseră de hotărârea din prima instanță. Florin Talpan a postat și el un text prin care lăuda decizia instanței.

Marea surpriză vine din partea lui Gigi Becali. Acesta anunță că, în realitate, hotărârea avantajează gruparea sa. Latfundiarul îl contrazice pe juristul Stelei și crede că victoria finală va avantaja FCSB. Care va redeveni, din nou, Steaua.

Gigi Becali anunță triumfător: ”Vom lua totul înapoi: palmares, siglă, tot!”. Pe ce se bazează patronul FCSB

Gigi Becali s-a bucurat și el după ce instanța s-a pronunțat în procesul declanșat de CSA pentru palmares. Tribunalul a anunțat că palmaresul aparține clubului Armatei până în 1998, apoi din 2003, revine la FCSB. Totuși, omul cu bani de la FCSB are o altă interpretare.

Dacă ei au câștigat, de ce i-a pus instanța să plătească taxele de judecată? Este acolo o frază care îi paralizează, i-a blocat total. Scrie clar „Nu are calitate procesuală activă din 1998”. Ce înseamnă asta? Păi nu mai are dreptul să ceară nimic. L-a dat în 1998, deci nu mai este la ei niciun palmares. Dacă nu e la ei, atunci este la societatea care l-a preluat atunci, nu? Adică la noi, că noi suntem continuatoarea, a explicat Becali, la ProX.

Gigi anunță apocalipsa pentru echipa din Ghencea. Latifundiarul este convins că nu va mai pierde niciun proces de acum înainte, ba mai mult, va recupera tot.

După această decizie, totul se va întoarce la noi, nume, siglă tot. Nu glumesc, Talpan știe și ela sta, nu e prost. Acum încearcă să ascundă tot, dar ei sunt blocați. De aceea cred că vor face recurs, o să vedeți. Pai el nu mai paote cere nimic, nu are cum. S-a născut acum 4 ani, cum să aibă 80? a declarat Becali

„Fanii vor vedea și ei care este adevărul. Nu se va duce nimeni la CSA”. Becali râde de suporterii Stelei

Suporterii Stelei se pregătesc de un meci de gală, pe 7 iulie, în care se va inaugura noua arenă. OFK Belgrad va fi adversara, iar până acum s-au dat deja aproape 8000 de bilete. Finanțatorul din Aleea Alexandru nu este impresionat de aceste cifre. Majoritatea fanilor a rămas alături de echipa pe care o patronează.

N-o să migreze nimeni, nimănui nu îi pasă de CSA. O să meargă doar fanaticii, vreo 2000, plus unii care vin și la FCSB. Marea majoritatea vor rămâne cu noi, ce să caute acolo? crede latifundiarul.