Gigi Becali, anunțul momentului despre Florinel Coman și Darius Olaru. Vor juca în FCSB – Dinamo?

Cosmin Olteanu 18.07.2023, 19:16
Gigi Becali, anunțul momentului despre Florinel Coman și Darius Olaru. Vor juca în FCSB – Dinamo?

Gigi Becali a făcut anunțul momentului despre Florinel Coman și Darius Olaru.

Atât Florinel Coman, cât și Darius Olaru, au fost înlocuiți în timpul partidei FC U Craiova – FCSB, 1-3, acuzând probleme medicale.

Gigi Becali, anunțul momentului despre Florinel Coman și Darius Olaru

Gigi Becali susține că Florinel Coman va juca în derby-ul cu Dinamo. Totodată, patronul FCSB-ului spune că Darius Olaru este apt de joc, însă nu va fi utilizat, pentru a nu risca o accidentare înaintea partidei tur cu ȚSKA 1948, din turul 2 preliminar al Conference League.

„Coman va juca cu Dinamo, Olaru poate să joace cu Dinamo, dar nu-l lăsăm noi. Pentru ce sa riscăm?”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit, în format live, pe playsport.ro.

Șeful Jandarmeriei, mesaj clar pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Dinamo

Sunt șanse foarte mari ca derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua de Superliga, să se joace pe stadionul „Steaua”. Reprezentanții vicecampioanei României au avut mai multe runde de negocieri cu cei de la CSA Steaua, în vederea închirierii arenei din Ghencea.

Gigi Becali a anunțat că a luat legătura cu șeful Jandarmeriei din București, care i-a transmis că îl asigură de faptul că nu vor exista incidente la derby.

„Eu mi-am luat toate măsurile. Am vobit cu șeful Jandarmeriei și mi-a spus să-mi iau măsurile mele tehnice si fotbalistice, de pază. Mi-a spus «domnul Becali, semnează pe răspunderea mea. Lasă în sarcina mea tot». M-au enervat ceva pe Facebook că e noapte, că nu știu ce. Dar șeful Jandarmeriei mi-a spus că eu sunt om liber. Dar mi-a spus să nu-i mai incit.

Ca să nu-i mai incit, eu am hotărîât să nu merg la meci. Când eram tânăr, mă duceam în mijlocul lor. Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Ciolacu, că a venit un bărbat în România. S-a ținut de cuvânt. Acum vine șeful Jandarmeriei că el răspunde de tot, «lasă-i pe mâna mea și ai să vezi dacă există vreun incident. N-au timp să facă incident, că i-am luat și pușcărie»”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe