Gigi Becali, atacat direct de un fost angajat de la FCSB: „Nu au joc de echipă, nu au rezerve. De ce n-au mai marcat la 1-1?”. Exclusiv

Cosmin Olteanu 29.08.2023, 19:03
Gigi Becali, atacat direct de un fost angajat de la FCSB: „Nu au joc de echipă, nu au rezerve. De ce n-au mai marcat la 1-1?”. Exclusiv

Gigi Becali a fost atacat direct de un fost angajat de la FCSB.

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, 1-2, în etapa a 7-a din Superliga. După meci, Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre arbitraj.

Gigi Becali, atacat direct de un fost angajat de la FCSB

Helmut Duckadam, fost președinte de onoare la FCSB, susține că FCSB nu are un joc de echipă. Totodată, consideră că oamenii din interiorul formației roș-albastre se leagă de arbitraj pentru a ascunde prestația slabă avută în meciul cu UTA.

„Trebuie să-și vadă de jocul lor. De ani de zile, FCSB nu are un joc de echipă, ci se bazează pe individualităţi. După 1-1, FCSB nu a mai jucat nimic şi pe fondul acesta a venit victoria UTA-ei.

FCSB a făcut o primă parte bună, dar apoi au abordat acelaşi stil de joc pe care îl cunoaştem de ani de zile. Fiecare încearcă prin acţiuni individuale să iasă în evidenţă. În momentul în care FCSB întâlneşte o echipă arţăgoasă, cum a fost UTA aseară, atunci au probleme. Ei nu au un joc de echipă. Cei din conducere fac prea mult caz de arbitraj. Era 1-1, de ce nu au mai marcat? Tu, ca echipă cu punctaj maxim, puteai să întorci rezultatul.

Eu, de fiecare dată, am încercat să fiu obiectiv. Eu cred că au fost greşeli, dar nu a fost o tentă anti-FCSB. În momentul în care îl schimbi pe Compgano şi îl bagi pe Radaslvescu, înseamnă că nu ai bancă. Pentru asta, nu e de vină Găman.

Sistemele sunt frumoase pe hârtie. Dar, în momentul în care mingea ajunge la Tavi Popescu şi acesta nu o dă la nimeni, sistemul se duce pe apa sâmbetei. Dacă ne uităm la celelalte echipe, la Rapid, de exemplu, vom vedea ce bancă de rezervă au”, a declarat Helmut Duckadam, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Ce a spus Gigi Becali

„Găman n-ar fi dat, dar ăla din VAR țipa, urla. De frică, e fratele lui Istvan, e ungur periculos, trebuie să dăm. Îți dai seama ce mizerii? Dacă nu vezi că o atinge cu mâna, de ce dai? Faceți-i arbitri pe toți ai lui Kovacs, gata, să-l bată pe Becali”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe