Gigi Becali, convins să renunțe la doi jucători de la FCSB! „100% va accepta”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.08.2022, 21:52
Gigi Becali, convins să renunțe la doi jucători de la FCSB! „100% va accepta”

Gigi Becali urmează să trimită doi jucători de perspectivă la CS Mioveni sub formă de împrumut, în baza transferului lui Bogdan Rusu de la echipa argeșeană. Sau cel puțin așa susține primarul din acest oraș, Ion Georgescu.

Lui Gigi Becali i se solicită și doi jucători în contul transferului lui Bogdan Rusu de la CS Mioveni

El a dezvăluit că îi dorește pe Mihai Lixandru, mijlocaș defensiv de 21 de ani care a fost împrumutat și în sezonul trecut la Mioveni, respectiv Alexandru Pantea, fundaș dreapta de 18 ani, care și-a petrecut sezonul trecut la Hermannstadt, tot sub formă de împrumut. Primarul din Mioveni este foarte încrezător că Gigi Becali îi va lăsa în sezonul viitor pe cei doi la echipa susținută de instituția pe care o administrează.

Tot ceea ce aţi văzut zis de nea Gigi (n.r. Gigi Becali) s-a întâmplat exact. Eu l-am pus în legătură cu conducerea clubului şi aşa s-a realizat transferul. Sunt convins că Rusu îl va duce pe nea Gigi în grupele Conference League. Este un jucător valoros. Nu degeaba a pus nea Gigi ochii pe el.

În afara acestui transfer, ne dorim cu titlu de împrumut şi doi jucător de la FCSB, pe care dânsul îi are în proprietate. E vorba de Lixandru şi Pantea. 100% va accepta ca cei doi să joace la Mioveni”, a spus primarul din Mioveni potrivit Orange Sport.

Gigi Becali a dezvăluit că a plătit suma de 100.000 de euro în schimbul lui Bogdan Rusu. Această sumă ar putea ajunge însă chiar și la 250.000 de euro. CS Mioveni ar mai urma să primească 100.000 de euro, dacă FCSB va trece de Dunajska Streda în turul trei preliminar din Conference League. De asemenea, în conturile clubului argeșean ar mai urma să intre 50.000 de euro, dacă echipa roș-albastră va accede în grupele acestei competiții.

Cum s-a realizat transferul lui Bogdan Rusu la FCSB

În cadrul conferinței de presă în care au fost prezentați oficial Bogdan Rusu și David Miculescu, Gigi Becali a dezvăluit cum s-a decis să îl transfere pe atacantul de 32 de ani de la CS Mioveni. Golurile marcate de el contra campioanei CFR Cluj au fost decisive.

„Gol de fotbalist, gol frumos, nu oricine dă gol de acolo cum a dat el, la siguranță. Mai trece ceva, centrare, pac cu capul, nu cum dau unii ba cu ceafa, ba cu umărul. I-am dat telefon lui MM: ’Băi, știi ceva de Bogdan Rusu? Mâine vreau să îl iei’. MM mi-a zis că tot timpul l-a lăudat la emisiune. ’Spune-mi mie când vezi un jucător, nu la emisiune’.

Mi-a zis că nu îl dă și i-am zis să îmi dea mie numărul primarului. I-am dat telefon să vedem dacă îl dă sau nu. Aseară l-am sunat pe el, la pauza meciului (n.r.- FCSB – U Craiova 1948). L-am sunat pentru că nu aveam atacant. Nu putem să câștigăm meciuri fără atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis că vrea. Le dau 100.000 de euro, dacă ne calificăm le mai dau o sută și dacă mergem în grupe le mai dau 50.

Am terminat cu el, a venit băiatul, chiar dacă l-au sunat alții de la alte echipe ca îi dau 25 de mii pe lună. A zis că are cuvânt și că merge la București dacă mi-a promis. Din Ardeal l-au sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB. A zis că nu, dar a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu”, a spus Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali a dezvăluit ce sumă plătește pentru David Miculescu: „Trebuie să ai inteligență matematică”