Gigi Becali dă afară jucători pe bandă rulantă. Încă un fotbalist a ajuns pe lista neagră a patronului FCSB

Olteanu Ștefan / 25.07.2022, 16:40
Gigi Becali dă afară jucători pe bandă rulantă. Încă un fotbalist a ajuns pe lista neagră a patronului FCSB

FCSB a început dezastruos noul sezon, cu un egal și două înfrângeri usturătoare, iar Gigi Becali dă afară jucători pe bandă rulantă. După eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-2, finanțatorul FCSB a transmis că îi va da drumul să plece lui Răzvan Oaidă (24 de ani) fără să primească niciun ban.

Răzvan Oaidă a jucat ultimul meci la FCSB. Gigi Becali dă afară jucători pe bandă rulantă: „Am chemat impresarul. Îl dau gratis”

Un egal cu U. Cluj, scor 1-1, plus două înfrângeri, scor 0-1 cu FC Saburtalo și 0-2 cu Rapid, acestea sunt rezultatele extrem de slabe pe care FCSB le-a obținut în startul acestui sezon, iar Gigi Becali dă afară jucători pe bandă rulantă.

După remiza cu U. Cluj din runda inaugurală, Becali a anunțat că Sorin Șerban și Valentin Crețu au jucat ultimul meci în tricoul FCSB. Acum, după eșecul usturător din derby-ul cu Rapid, se pare că un alt jucător și-a semnat sentința la FCSB.

Răzvan Oaidă, mijlocaș de 24 de ani pe care Gigi Becali miza că o să tranșeze meciul dintre FCSB și Rapid, va fi scos la vânzare cu un preț de zero lei!

„E jucător consacrat, e fotbalist”, spunea Gigi Becali înainte de derby-ul cu Rapid, moment în care anunța că Oaidă va fi titular.

Luni dimineață, la o zi după ce FCSB a pierdut cu 0-2 în Giulești, finanțatorul FCSB a transmis că a vorbit cu impresarul lui Oaidă pentru a-i găsi echipă. Acesta urmează să plece gratis de la FCSB:

Am dat bani pe Oaidă. Am chemat impresarul și i-am zis: „Uite, îi dau drumul. Găsește-i echipă. Cu mine negociai, acum să vedem ce poți”.

Vreau să văd ce pot să mai salvez. Scap și de Tănase… Astea sunt calculele mele la ora asta. Îl dau înapoi pe Oaidă, gratis. Parcă după accidentare a uitat fotbalul. Și pe Haruț îl dau înapoi la Botoșani.

Olaru nu mai e bun, Tavi nu mai sclipește, Coman dă pase la portar, Stoica scapă singur și se împiedică. Nu am explicații. Când l-am adus pe Edjouma am zis că am dat lovitura. Acum se încurcă, dă cu stângul în dreptul, se împiedică în iarbă. Nu pot să îmi dau seama”, a declarat Becali, la Pro Arena.

700.000 de euro a plătit Gigi Becali în schimbul lui Oaidă, pe care l-a transferat, în 2019, de la FC Botoșani.

Un alt fotbalist e la un pas să fie tras pe linie moartă

Tot în derby-ul cu Rapid, Gigi Becali l-a mai luat în vizor și pe Rachid Bouhenna. Fundașul central venit de la CFR Cluj a fost scos țap ispșitor pentru cele două goluri încasate. Gigi Becali a transmis că acesta nu va mai apărea în „primul 11”:

„Au greșit Bouhenna și Edjouma. Mai mult a greșit Bouhenna la goluri. Știi ce e bine totuși? Din toate înveți ceva.

Aseară am învățat ceva, care e cuplul de fundași centrali. Îmi place de Dawa. Nu am nicio emoție când e mingea la Dawa, când sare la cap sau când e mingea pe partea lui. Și mai e celălalt, pe care nu știu cum îl cheamă. Tamm. Îmi place de el. Avem deja cuplul de fundași central, Dawa – Tamm”, a mai declarat finanțatorul FCSB, potrivit sursei citate.

Joi, de la 21:30, FCSB va primi vizita celor de la FC Saburtalo Tibilisi, în manșa a doua a turului doi preliminar din Conference League. Returul începe de la scorul de 1-0 pentru georgieni. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PlaySport.ro.

Piedica neștiută în transferul lui Florin Tănase de la FCSB în China. Lipsește doar o semnătură.