Gigi Becali, de partea dușmanului Victor Pițurcă: „Din ce mi-am dat seama, nu a mințit când a spus că nu are nicio legătură”

Robert Zanfir 01.02.2023, 20:12
Gigi Becali, de partea dușmanului Victor Pițurcă: „Din ce mi-am dat seama, nu a mințit când a spus că nu are nicio legătură”

Gigi Becali (64 de ani) a oferit o reacție despre momentele pe care le-a traversat Victor Pițurcă (66 de ani). Ex-selecționerul României a fost reținut 24 de ore într-un caz de trafic de influenţă. Între timp, fostul atacant al Stelei a fost pus sub control judiciar.

„Mică-i lumea, câteva mese” spunea fostul mare actor Gheorghe Dinică. Iată că și foștii camarazi, acum străini, au ajuns să fie legați… de aceleași probleme cu legea. Gigi Becali nu a ratat ocazia de a vorbi despre necazurile pe care le traversează fostul său angajat și amic, Victor Pițurcă. Patronul FCSB crede că fostul atacant nu minte și că lucrurile se vor rezolva în favoarea lui. „Piți” a fost eliberat și pus sub urmărire judiciară într-un caz de trafic de influență.

Gigi Becali, de partea dușmanului Victor Pițurcă

„Satana” a traversat clipe groaznice în ultimele zile. Reținut pentru 24 de ore, fostul selecționer și-a văzut și fiul sub brațul lung al legii. Playsport a prezentat în exclusivitate amănunte teribile trăite de fostul atacant al Stelei. Între timp, Pițurcă a ieșit cu declarații publice. Susține că nu are nicio legătură cu cazul măștilor neconforme. Gigi Becali îi dă dreptate.

„Eu nu vorbesc cu el, că nu mai am treabă cu el, prietenie cu el. Din ce am văzut şi eu, nu mai merge ca pe vremuri, că îţi fură ţie maşina, dai şi cafea la hoţi, le dăm bani de taxi, dar te băgăm puţin şi de arestăm. Şi îţi mai dăm şi nişte ani de puşcărie. Nu mai merge.

Sunt nişte judecători tineri, e o generaţie de judecători foarte bine pregătiţi, tineri, din ce văd, că am şi eu procese. Şi le dă în cap procurorilor. Sunt total nepregătiţi. Cum vine asta? Nu că îi iau apărarea. Nici nu am prietenie cu el, dar m-aţi întrebat ca persoană publică. Eu împrumut firma copilului meu, vezi ăla ce a făcut. Te arestez că ai împrumutat firma, ca dovadă că i-a dat drumul.

În primul rând, la cum îl cunosc eu aşa, din răspunsul lui, nu a minţit. A zis „nu am treabă cu afacerea asta”. Când l-am văzut cu cătuşe, ce? Nu am avut şi eu cătuşe, nu le-am ridicat?”, a spus Becali.

Becali: „Pițurcă nu va avea probleme!”

„Eu nu cred că va avea probleme. După cum a vorbit şi a zis „nu am nicio treabă cu dosarul ăsta”. E clar, sinceritatea lui s-a văzut în răspuns. Mai suntem pe vremuri? Cum m-a arestat pe mine la 7 dimineaţa, după ce ţi-a furat ţie maşina acum şase luni.

Le-ai dat wiskey la hoţi, le-ai dat şi bani de taxi la hoţi. După şase luni, venim la şase dimineaţa, cu 30 de mascaţi să te arestăm din casa ta. Asta e nebunia când comandau oamenii ăia nebuni. Erau nişte demenţi. Mă iei la şase dimineaţa cu 30 de mascaţi?

Nebunia asta nu mai este în România. Trebuie ca procurorii să aibă mai multă carte şi să lase răutăţile. Nu cred eu că Piţurcă e tatăl lui Alexandru, şi că cred eu că ştia şi el şi că cred eu că şi el e vinovat. Nu merge pe „cred eu”. Merge pe probe. Nu că dacă e tatăl lui, îl arestez la 7 dimineaţa”, a mai spus Becali.

  • Victor Pițurcă a fost acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. Alexandru Pițurcă, fiul său, ar fi încasat 2,2 milioane de euro printr-o firmă implicată în afacere. Dacă e găsit vinovat, Victor Pițurcă poate fi condamnat la închisoare de la 2 la 7 ani!
Urmăriți Playsport.ro și pe