Gigi Becali e gata să-și facă un nou „satelit”: „Cred că dacă va fi cazul, cei de la FCSB ne vor ajuta”

Robert Zanfir 03.12.2022, 23:29
Gigi Becali e gata să-și facă un nou „satelit”: „Cred că dacă va fi cazul, cei de la FCSB ne vor ajuta”

Cornel Șfaițer (56 de ani) spune că îi va cere sprijinul lui Gigi Becali, pentru a putea aduce jucători de la Unirea Constanța. Poli Iași a trecut cu 2-1 de echipa controlată de patronul FCSB, iar președintele moldovenilor se declară impresionat de câțiva jucători ai ultimei clasate din Liga 2.

Poli Iași se apropie de obiectivul impus de la începutul sezonului. Calificarea în playoff și lupta pentru promovare. Moldovenii au trecut cu greu de Unirea Constanța, 2-1, și vor ierna pe locul 2, la egalitate cu Oțelul Galați. Totuși, Cornel Șfaițer nu este mulțumit de exprimarea echipei sale. Spune că va apela la Gigi Becali, pentru a-i facilita transferul unor jucători de la echipa aflată sub controlul său. Omul de afaceri din Pipera a spus în mai multe rânduri că va renunța la satelitul FCSB.

Gigi Becali e gata să-și facă un nou „satelit”

Cornel Șfaițer este gata să îi facă orice poftă lui Leo Grozavu, astfel încât antrenorul să poate readuce Iașiul în prima ligă. Un telefon la Gigi Becali ar putea rezolva problemele de lot.

„Avem mult de muncă, cu siguranță vom vedea un Poli Iași cu o altă față în 2023. Nu e întâmplător că nu avem un avans de puncte în clasament. A fost greu, dar important este că suntem în obiectiv.

Credeți-mă, îmi spuneau prietenii de celelalte rezultate, dar nu mă interesau deloc. Am fost atent doar la prestația noastră. Am văzut o echipă Unirea Constanța cu jucători foarte interesanți. Sunt mulți, mi-aș dori doi-trei de aici”, a spus Cornel Șfaițer pentru Gsp.

(Dacă va cere ajutorul lui Gigi Becali – n.r.) „Da, da. Cred că, dacă va fi cazul, ne vor ajuta. Începând de luni ne apucăm de treabă. Ușa e deschisă și la sosiri, dar și la plecări. Avem nevoie de întăriri. Iași trebuie să arate altfel ca joc, avem nevoie de jucători cu personalitate, cu altă calitate”.
Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași.

Unirea Constanța – Poli Iași 2-1 (Andreas Chirițoiu 3 / Alin Roman 19, Shayon Harrison 29)

Unirea Constanța: Udrea (cpt.) – Cană (Coza 80′), Arnold, C. Tudose, Al. Enache – Pandele, Ciuciulete (L. Mitrică 70′), Ad. Niță (Ardelean 59′), Malama – Rob. Tudor, Chirițoiu (I. Neacșu 80′)
Rezerve neutilizate: Andr. Ștefan – Șerbănescu, Poașcă-Giulescu, R. Constantin, Timiș
Antrenor: John Ene (Dacian Nastai era suspendat)

Poli Iași: Brînză – Martac, Tincu, Fl. Plămadă (cpt.), Finica (Ștefanovici 46′) – Vașvari (Marchioni 71′), Tud. Telcean – A. Roman (Fr. Cristea 81′), Hlistei, Ant. Dumitru (Bujor 90′) – Harrison (Tomczyk 90′)
Rezerve neutilizate: Jankov – Kouadio, Ciaun, Del Priore
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov). Arbitru central: Sergiu Mavriche (Bacău). Arbitri asistenți: Damian Antal și Alexandra Theodora Apostu (ambii din Bacău). Arbitru de rezervă: Ionuț Cătălin Nanu (Buftea). Observator de arbitri: Cristina Babadac (Reşiţa). Delegat de joc: Mihai Prunariu (Târgu Jiu).

Urmăriți Playsport.ro și pe