Gigi Becali, exasperat de Miculescu. ”Când bagi piciorul, trebuie să se lovească de tine ca de perete”

Bogdan Solomon 03.10.2023, 17:57
Gigi Becali, exasperat de Miculescu. ”Când bagi piciorul, trebuie să se lovească de tine ca de perete”

David Miculescu l-a exasperat pe Gigi Becali în urma prestației dezamăgitoare din meciul cu U Cluj contând pentru cea de-a 11-a etapă a Superligii. Patronul nu a ezitat să-l taxeze public.

Miculescu l-a exasperat pe Gigi Becali

Adus cu surle și trâmbițe la FCSB în vara anului trecut, în schimbul a 1,7 milioane de euro, Miculescu a avut evoluții oscilante. În actuala stagiune, de pildă, a bifat 10 partide, trecându-și în cont doar un gol și o pasă decisivă.

Tocmai aceste fluctuații din joc l-au determinat pe finanțator să-l „urecheze” a doua zi după meciul încheiat la egalitate, scor 2-2. A subliniat, însă, că va continua să aibă răbdare, în condițiile în care este un jucător tânăr (22 de ani) și poate „exploda oricând”, potrivit spuselor sale.

„Miculescu, nu mai știu ce să zic. Are tehnică, are 1,90 și ceva, băiat tânăr, când intri acolo și bagi piciorul la minge, să se lovească de tine ca de perete. Dar tot mai aștept.

Nu trebuie să ne debarasăm de jucătorii tineri așa ușor. Nici de Miculescu, nici de George (nr. Tavi Popescu). Sunt tineri, pot exploda oricând și apoi regreți”, a declarat Gigi Becali.

Cum încearcă să-l revitalizeze pe Tavi Popescu: „Îi era frică”

În ceea ce-l privește pe Tavi Popescu, un alt jucător tânăr care se bucură în continuare de încredere, chiar dacă a avut la rândul său evoluții oscilante, patronul a găsit metoda de revitalizare: i-a achiziționat un apartament în valoare de 200.000 de euro, astfel încât să aibă liniște din acest punct de vedere și, în plus, l-a convins să se convertească la ortodoxie.

„Eu am încercat, tot l-am băgat, l-am băgat, numai că asta trebuie să facă antrenorii. Nu mai gâdila mingea, că nu se mai poate. Trebuie doar ‘pas, pas, pas’, cum văd la toate echipele valoroase. Pase între jucători, dar pentru asta trebuie să te demarci. La fotbal nu mai merge cu floricele.

Ați văzut la Coman? Mai era ăla care dribla. Nu, tată, acum pasează. Singur în careu, când intri în careu poți face floricele. Acolo și Tavi Popescu poate. Tavi, doar el singur se poate redresa. La el e vorba de talent.

El are dar, îi spui unuia care muncește ce să facă. El nu e vagabond, e cuminte. Nici nu știm de ce e așa acum. Are o prietenă, se căsătorește acum, i-am luat apartament de 200.000 de euro ca să se liniștească. I-am dat 20.000 pe lună, l-am botezat, îl cheamă George, nu Tavi.

El era pocăit, dar îi era frică. L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi. D-aia poate nu joacă, că-i spun Tavi, nu George. Va face mai întâi logodna și apoi nunta și ăsta e George”, a dezvăluit Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe