Gigi Becali, furios pe Popa și Rusescu. Doar Tănase a scăpat de critici: „Dodel are caracter. A scăpat singur și a tras la mișto. Nu ca ceilalți”

Marian Cărăvan / 11.05.2021, 17:43
Gigi Becali, furios pe Popa și Rusescu. Doar Tănase a scăpat de critici: „Dodel are caracter. A scăpat singur și a tras la mișto. Nu ca ceilalți”

Gigi Becali „tună și fulgeră” după ce echipa sa nu profitat de pasul greșit făcut de CFR. Patronul FCSB și-a vărsat însă furia asupra foștilor săi jucători, care joacă acum la Academica Clinceni. Becali, furios pe Popa și Rusescu. Doar Tănase a scăpat de critici.

Gigi Becali, furios pe Popa și Rusescu, după semieșecul cu Clinceni

FCSB s-a împiedicat de codașa din play-off și nu a putut trece în fruntea clasamentului. După rezultatul surprinzător din Gruia, unde CFR a cedat cu 0-1 în fața celor de la Sepsi, FCSB avea șansa de a redeveni lider. S-a lovit însă de rezistența outsiderei din play-off, Academica Clinceni. Formație care are în componență mai mulți fotbaliști care au trecut pe la FCSB. Și tocmai aceștia le-au pus piedică roș-albaștrilor, în drumul lor spre titlu. Pe care îl tot așteaptă de vreo șase ani.

2-2 s-a încheiat meciul de la Giurgiu, dintre FCSB și Academica Clinceni. Cu două reușite ale ilfovenilor care i-au avut în prim-plan pe doi foști jucători de la FCSB. Adi Popa a pasat excelent la primul gol al Clinceniului, reușit de Cordea, în minutul 27. Iar Raul Rusescu a marcat al doilea gol, în minutul 36, cu o super execuție din afara careului. Becali a luat foc și a lansat o tiradă asupra foștilor săi jucători, pe care i-a acuzat că și-au dat viața cu FCSB, în schimb cu CFR au lăsat-o mai moale. Adi Popa și Raul Rusescu au fost luați la țintă de patronul FCSB.

Pe mine m-au bătut jucători pe care eu i-am creat, Rusescu, Popa. Popa, vai de mama lui, cine știe pe unde era acum, dacă nu-l luam eu, pe la ce construcții lucra. El e mic, e forțos, putea să lucreze cu roaba. Așa s-a dus în Anglia și a făcut milioane. Acum vai, să vezi ce-și dădea el viața, ce alerga, ce faci, mă, te bucuri tu împotriva ăluia care te-a creat? Nebunule”, a explodat Gigi Becali.

Gigi Becali, furios pe Popa si Rusescu. Doar Tanase a scapat
Gigi Becali, furios pe Popa si Rusescu. Doar Tanase a scapat

Raul Rusescu, pus la zid. Doar Tănase a scăpat

Becali s-a înfuriat când a văzut că a luat gol de la Raul Rusescu și l-a acuzat dur pe acesta pentru că în meciul cu CFR a bătut o lovitură liberă „la mișto”.

Și dacă tu, Rusescule, bați la mișto lovituri pe jos și unde ai jucător culcat cu CFR-ul, și te bucuri așa de tare, pupi inelele când dai gol la ăla care te-a creat”, a mai spus Becali, conform AS.ro.

În schimb, pe Cristi „Dodel” Tănase, aprigul finanțator l-a iertat. Intrat în repriza secundă, în locul lui Cebotaru, Cristi Tănase a avut o ocazie de a marca în minutul 82. Atunci a rămas singur cu Straton, în poziție favorabilă, însă a șutat slab spre poartă.

Tănase e mai altfel, nu știu. Dodel e mai caracter. Dodel a avut și în primul meci, a avut-o în careu, a vrut să dea la poarta, nu a dat, a făcut la mișto, a pasat. Dodel are altfel de caracter. Dodel și aseară a avut-o, iar, singur cu poarta și a dat la mișto”, a mai spus Becali.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, e luptă strânsă pentru titlu. CFR și FCSB sunt despărțite de un singur punct în clasament. CFR are 45, iar FCSB 44 de puncte. Cele două rivale se vor întâlni în ultima etapă, în Gruia. În ceea ce am putea numi, din nou, „finala campionatului”.