Gigi Becali ii aduce „perla Vestului” lui Edi Iordănescu? Ce ofertă a făcut patronul FCSB

Bordei Radu / 23.08.2021, 10:20

Gigi Becali nu glumește, după ce l-a instalat „șef” pe Edi Iordănescu la echipă, patronul încearcă să îi aducă acestuia și jucătorii doriți. Noul antrenor al roș-albaștrilor știe că are o misiune foarte grea. Chiar dacă a venit să ia titlul, Iordănescu pornește deja din spatele campionilor de la CFR. De aceea șefii clubului încearcă să întărească cât mai repede echipa.

Meme Stoica și Edi Iordănescu au încercat să dea prima lovitură, din „noul regim”. L-au convins pe patron să scoată bani din buzunar, chiar dacă Becali anunțase că FCSB este în pierdere. Din păcate pentru bucureșteni, nu a fost suficient pentru un eventual transfer.

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru noua vedetă de la Arad. Bănățenii au dat răspunsul imediat

La 20 de ani, David Miculescu este noua mare speranță a fotbalului arădean. Cei de la Prosport informează că jucătorul i-a luat ochii și lui Gigi Becali. După Dennis Man, patronul a încercat să transfere repede și noul „diamant” de la Arad. 600.000 de euro ar fi fost oferta înaintată de clubul de la București. De data aceasta, Becali n-a avut succes. UTA se află într-o situație mult mai bună, mai ales că este și în Liga 1. Echipa lui Laszlo Balint este o formație puternică și una din candidatele la playoff.

De aceea, arădenii nici nu au vrut să audă de plecarea jucătorului ofensiv și au respins oferta lui Becali.

A venit o ofertă, nu contează de unde, dar nici nu am luat-o în calcul. El este un jucător care mai are multe de spus la UTA. Ne bazăm pe el, e jucător important și nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi, a declarat antrenorul arădenilor, după victoria cu Voluntari

„O să iau o decizie alături de familie”. Ce răspuns a dat și fotbalistul admirat de Mihai Stoica

Chiar dacă este cotat la 200,000 de euro, fotbalistul va pleca pe o sumă importantă de la Arad. Chiar managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, crede că doar o ofertă de 1 milion de euro ar convinge UTA să vândă. Fotbalistul nu s-ar opune unui eventual transfer la București, ca să calce pe urmele lui Dennis Man.

Nu știam nimic de nicio ofertă, poate nici impresarul nu a vrut să-mi zică, eu rămân să-mi fac treaba la UTA. Nu știu ce să zic despre o plecare la FCSB. Dacă vine oferta, o să iau o decizie împreună cu familia și vom vedea, a declarat Miculescu.

Fotbalistul tocmai ce a marcat cu Voluntari primul său gol în acest campionat