Gigi Becali îl vedea căpitan pe Chiricheș, dar s-a răzgândit: ”El e diamantul nostru”

Ioan Valentin Oprea 11.08.2023, 15:55

Gigi Becali l-a lăudat pe Vlad Chiricheş pentru evoluţia sa din meciul tur cu Nordsjaelland, dar spune că un alt fotbalist de la FCSB trebuie să poarte banderola de căpitan.

Chiat dacă recunoaşte că Vlad Chiricheş oferă multă siguranţă defensivei roş-albastre, iar intervenţiile sale readuc aminte de acel fotbalist care juca pentru Tottenham sau AC  Napoli, patronul de la FCSB susţine că Florinel Coman e adevăratul lider din teren al vicecampioanei României.

Becali s-a arătat impresionat de spiritul combativ de care a dat dovadă „Mbappe de România” în prima manşă a dublei cu danezii şi a transmis că acesta merită din plin să preia banderola de căpitan.

Darius Olaru a fost cel care a purtat banderola la FCSB în acest start de sezon şi acesta a primit laude şi din partea tânărului antrenor principal de la Nordsjaelland, Johannes Hoff Thorup, pentru modul în care s-a implicat în joc joi seară.

Da, am zis Chiricheș. Banderola e la Coman. Ăla e diamantul nostru, n-ai văzut? În minutul 90 și ceva, Coman făcea presing”, a preciuat Becali, într-o conferinţă de presă ad-hoc, susţinută în faţa Palatului din Aleea Alexandru.

Chiricheş, noul stâlp din apărare

După mai multe intervenţii nesigure în derby-ul de duminică, cu CFR Cluj, Chiricheş s-a descurcat mult mai bine în confruntarea cu Nordsjaelland. Împreună cu Joyskim Dawa, Chiricheş a format un cuplu solid, care a făcut faţă cu brio atacurilor lansate de scandivi, precum şi presingului sufocant efectuat de aceştia.

Chiricheş a fost monumental, el a ţinut toată apărarea. Dacă nu era Chiricheş, ar fi fost mai greu. El va fi din ce în ce mai bun”, a explicat, plin de încredere, Becali, într-o intervenţie la emisiunea Fanatik Superliga

Compagno nu va fi penalizat

După ce Andrea Compagno a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost înlocuit de pe teren în minutul 61, cu Vali Gheorghe, Becali a afirmat că l-a iertat deja pe atacantul italian. Finanţatorul de la FCSB nu a dorit să comenteze cu multe cuvinte pe marginea acestui subiect şi s-a limitat să precizeze că vârful italian nu va fi penalizat pentru gesturile sale.

Orice om are o stare a lui. El cred că s-a supărat de nereuşitele lui, nu atât de schimbare. Nu mă supăr pe Compagno, a avut şi el o ieşire”, a concluzionat Becali.

În urma schimbării sale, vârful în vârstă de 27 de ani s-a răzbunat pe scaunul său rezervat pe banca de rezerve. A lovit cu piciorul de mai multe ori scaunul şi nu a putut fi calmat nici de coechipieri.

Elias Charalambous, antrenorul principal de la FCSB, nu s-a arătat nici el dezamăgit de reacţia atacantului din „Cizmă”. Tehnicianul cipriot a explicat că îşi doreşte ca elevii săi să tragă din greu la antrenamente şi să îşi dorească să prindă cât mai multe minute pe teren.

Urmăriți Playsport.ro și pe