Gigi Becali îl vrea pe Pintilii, chiar dacă acesta nu are licența PRO. „Croitoru a putut, noi respectăm regulamentele”

Bordei Radu 13.11.2022, 23:53
Gigi Becali îl vrea pe Pintilii, chiar dacă acesta nu are licența PRO. „Croitoru a putut, noi respectăm regulamentele”

Gigi Becali a lăsat de înțeles că Mihai Pintilii va continua pe banca tehnică a echipei. Chiar dacă acesta nu are licența PRO, latifundiarul este hotărât să „fenteze” regulamentele, pe modelul Andrei Prepeliță sau Marius Croitoru.

Gigi Becali nu vrea pe nimeni în locul lui Pintilii. Nici Reghe nu are cale liberă spre FCSB

„Vom face totul conform regulamentului. Dacă ne permite, Pintilii rămâne. Avem nevoie de un antrenor cu licență, așa vom face. Dacă și Croitoru a putut, facem și noi, de ce nu? Eu spun doar că Pintilii va sta pe bancă și va veni un antrenor, dar el a stat mereu pe bancă. Cu Rapid și Craiova nu le-am dat nicio șansă, ne-am mai retras puțin, dar conduceam, nu am avut probleme. La 2 la 0 puteam avea mai multă posesei, dar trebuie să avem șmecherie. De ce să dăm golul trei? Asta le-am zis și eu, dacă avem 2 la 0, de ce să riscăm? Am 2 la 0, Olaru poate să dea și pasă în spate să se încălzească și Târnovanu. De ce să riscăm, asta le zic și eu.

Nu este adevărat nimic cu Reghe. Nu mi-a zis omul niciodată să vină gratis, cum să zică asta? De ce ar veni gratis, Doamne Ferește. Eu nu vorbesc cu „dacă”, nu știu că pleacă el sau nu de acolo. Dar nu vreau să vorbesc de Reghecampf când vreau să fac conform regulamentului cu Pintilii, a comentat patronul echipei

„Cu Pintilii stau ca la teatru. Am spulberat Rapidul”

„Mie îmi place că am bătut două meciuri la care m-am uitat ca la teatru. Asta vreau, cu Rapid am avut 2-0, s-a făcut și 3, gata, spectacol. Cu Craiova la fel, spectacol, nu le-am dat nicio șansă. Au avut și ei ratări, dar tot noi am fost mai periculoși. A ratat Omrani. Mie îmi place, dar vă zic că Miculescu a arătat mai bine ca atacant. A pasat foarte bine, a fost calm, nu a avut emoții, a știut mereu cum să joace. Nici Omrani și nici el nu au avut realizări, dar cu Miculescu în teren am fost mai siguri. Omrani a pierdut tot, dar am încredere în el. Aștept să fie cel de acum 5 ani.

Ce să spună cineva de Pintilii, vorbește jocul. Păi când dai 3 la 0 cu Rapid, când domini Craiova asta. Păi asta este echipă foarte valoroasă, eu nu fac complimente. Ei au probleme la fundașii centrali, dar dacă o rezolvă nu vor retrograda. Nu o să cadă niciodată, a mai spus Gigi Becali