Prima reacție a lui Gigi Becali după decizia ICCJ. „Nu am niciun dubiu”

Radu Bordei 28.03.2023, 16:44
Prima reacție a lui Gigi Becali după decizia ICCJ. „Nu am niciun dubiu”

Gigi Becali crede că FCSB este aproape de „victoria finală” după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea dosarului în care este disputat palmaresul Stelei. Latifundiarul consideră că este primul pas pentru a recupera tot palmaresul.

Reacția lui Gigi Becali, după ce Justiția a ICCJ a decis rejudecarea dosarului cu palmaresul, de la zero

Finanțatorul FCSB a avut o reacție triumfătoare după aflarea decizii ICCJ. Becali crede că aceasta reprezintă recunoașterea faptului că tabăra lui are dreptate în „războiul” cu CSA.

Atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu. Judecătorii au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid, a punctat Becali, pentru Prosport

Latifundiarul anunță că nu se gândește la despăgubiri, chiar și în cazul în care va câștiga procesul.

Cui să mai cer, ce să cer? Să fim serioși, ei visau când cereau despăgubiri, să îi lăsăm în casă, a declarat Becali

„Este o victorie mare”

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului legat de palmaresul istoric al Stelei. Virgil Boglea, avocatul Asociației Steliștilor, parte implicată în proces, explică de ce titlurile și performanțele europene aparțin FCSB până la o decizie contrară a instanțelor. Boglea nu mai crede că o hotărâre a instanței împotriva FCSB mai este posibilă în urma anunțului de astăzi.

Este o victorie. După ce veți vedea motivarea, veți vedea că recursul Asociației Salvați Steaua a fost admis în integralitate de Înalta Curte. Practic, azi ICCJ a spus: ‘Băi, băieți, vedeți că n-ați făcut bine ce ați făcut! Luați-o de la capăt. Nu poți să-l împarți ca pe un baton’. Problema e că CSA nu a formulat recurs, au acceptat să li se recunoască drepturile asupra performanțelor sportive din ’47 până în ’98.

Argumentele noastre nu sunt de bătut câmpii, nu sunt ale unor acoliți și nu sunt de luat în derâdere. Dimpotrivă! FCSB are tot palmaresul în momentul ăsta. Asta până la o decizie definitivă contrară, pentru care nu există argumente în acest moment. E aceeași Steaua București care a făcut performanță în ’86, aceeași Steaua pe care o știu toți, a spus Boglea la Templul Sportului.

Urmăriți Playsport.ro și pe