Gigi Becali, încolțit de liderul Peluzei Nord. ”Dacă nu ești lăsat, degeaba. O să reacționăm dacă vedem același film”

Ioan Valentin Oprea 30.05.2023, 08:24
Gigi Becali, încolțit de liderul Peluzei Nord. ”Dacă nu ești lăsat, degeaba. O să reacționăm dacă vedem același film”

FCSB a ratat din nou titlul, iar fanii roş-albaştrilor încep să-şi piardă răbdarea cu Gigi Becali. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, cere o campanie serioasă de transferuri în această perioadă de mercato şi îl îndeamnă pe Becali să-i dea mână liberă lui Elias Charalambous.

Suporterii roş-albaştri aşteaptă patru-cinci achiziţii importante în această vară şi nu mai concep ca FCSB să încheie campionatul pe locul secund şi în sezonul viitor. Mustaţă nu îl iartă pe Becali şi afirmă, pe un ton răspicat, că galeria nu ma acceptă ca acesta să taie şi să spânzure în voie liberă la FCSB.

Eu cred că putem să luăm titlul cu Charalambous, cu Pintilii. Văd cum se pregăteşte echipa. Avem antrenori extraordinari în România, dacă nu eşti lăsat, degeaba. În momentul în care vedem acelaşi film, o să reacţionăm. Să acceptăm încontinuu să încheiem pe locul 2? Ce să facem, dacă a promis şi nu se ţine de cuvânt? La ce am discutat la nivel de conducere cu Meme şi majoritatea de pe acolo, se vor face patru-cinci transferuri”, a declarat Gheorghe Mustață, la Fanatik.

Cere întăriri în toate compartimentele

Liderul Peluzei Nord crede că trupa pregătită de Elias Charalambous mai are nevoie de întăriri în toate compartimentele pentru a se bate cu şanse la titlu. Mustaţă s-a arătat, de asemenea, încrezător că Gigi Becali îl va convinge pe Florinel Coman să mai rămână la echipă cel puţin încă un an.

Va conta foarte mult antrenorul. Eu văd cum se lucrează la antrenament. Dacă aduci 2-3 fundaşi, 2 mijlocaşi, 2 atacanţi, văd o echipă care poate lua titlul. Nu se poate la 2-1 să laşi capul în vestiar, să nu ştii ce ai de făcut. Când eşti la 45 de minute de campionat. Gigi Becali trebuie să aducă 3-4 jucători cu personalitate. Fotbalişti, că jucători avem. Toţi au avut şanse. Importantă este atitudinea când intri în teren. Eu zic că Florinel Coman nu pleacă”, a mai completat Mustaţă.

Urmăriți Playsport.ro și pe