Gigi Becali își dă afară toate vedetele. Patronul FCSB vrea să scape de jucătorii cu salarii mari

Olteanu Ștefan / 11.01.2022, 15:23

Gigi Becali vrea să facă o curățenie generală la FCSB și anunță că își dă afară toate vedetele. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că s-a săturat de salariile mari pe care le oferă jucătorilor și speră să scape cât mai curând de oamenii care îi aduc cea mai mare gaură în buget.

Vedetele de la FCSB, în pericol. Gigi Becali a făcut un anunț clar: „În vară pleacă Keșeru, poate pleacă și Tănase”

Vedetele de la FCSB își pot lua adio de la salariile mari pe care le încasează, deoarece Gigi Becali spune că de acum încolo va face economie. Finanțatorul FCSB a scăpat în această iarnă de Constantin Budescu, pe care îl plătea lunar cu 25.000 de euro, iar acum de abia așteaptă să se despartă de alte două vedete din lot. Claudiu Keșeru va rămâne liber de contract în vară, în timp de Florin Tănase, cel mai bine plătit jucător din lotul roș-albaștrilor, ar putea fi vândut. Sau cel puțin asta speră Gigi Becali, pentru a scăpa de salariul de 30.000 de euro al căpitanului de la FCSB.

Ei să se întărească, să facă ce vor (n.r. – CFR Cluj). Suntem pe locul doi, este asigurat de cupele europene. Am scăpat de Budescu, 25.000 salariu. În vară pleacă și Keșeru, poate pleacă și Tănase, dacă-l transferăm. Nu risc banii mei! Bani de la mine nu mai dau”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Florin Tănase a fost la un pas să plece de la FCSB și în această iarnă. Al-Nasr Dubai a fost la un pas să îi achite clauza de 3 milioane de euro, însă arabii s-au răzgândit în ultima clipă.

9 goluri și 3 pase decisive a reușit Florin Tănase în acest sezon de Liga I.

Gigi Becali a dezvăluit numele unui jucător la care nu vrea să renunțe

Spre surprinderea tuturor, patronul FCSB a anunțat că unul dintre jucătorii care nu vor pleca de la FCSB în perioada următoare este Denis Haruț. Fundașul dreapta de 22 de ani a fost transferat în urmă cu un an, când FC Botoșani a încasat 660.000 de euro.
24 de meciuri a evoluat Haruț pentru FCSB de la transferul său, iar în acest sezon a jucat doar 12 meciuri. Deși nu a primit prea multe șanse și s-a vehiculat deja o posibilă revenire a sa la FC Botoșani, Haruț va rămâne în continuare la FCSB. Gigi Becali e încântat de tânărul fundaș și spune că în viitor ar putea fi folosit mai des pe postul de fundaș central:

Cum să-l ia pe Haruț înapoi? Nu e de vânzare, nu e un jucător pe care să-l dăm. Am zis eu vreodată că nu sunt mulțumit de Haruț? Fundaș dreapta e foarte bun Crețu, are și experiență. E posibil ca pe Haruț să-l vedeți fundaș central, nu știu, doar vă spun că nu e de vânzare”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Denis Haruț este evaluat la un milion de euro, potrivit Transfermarkt.