Gigi Becali își poate pregăti buzunarele. Florin Tănase, gata să meargă în Vest după 6 ani la FCSB. „S-ar bate pentru un post de titular”

Robert Zanfir 03.05.2022, 16:46
Gigi Becali își poate pregăti buzunarele. Florin Tănase, gata să meargă în Vest după 6 ani la FCSB. „S-ar bate pentru un post de titular”

Florin Tănase (27 de ani) este pe cale să devină golgheterul Ligii 1 pentru al doilea sezon consecutiv. Ioan Andone crede că este timpul ideal ca mijlocașul FCSB să se transfere într-un campionat mai puternic. Spania și Italia sunt două destinații posibile pentru jucătorul format de Gică Hagi.

Nicio etapă fără Florin Tănase. Acesta ar putea fi sloganul căpitanului FCSB, care a marcat iar în Liga 1. Jucătorul plătit de Gigi Becali cu 30 de mii de euro a înscris și a pasat decisiv în victoria cu FC Arges, 4-0. A ajuns la 19 goluri în topul marcatorilor și este pe cale să devină golgheteril Ligii 1 pentru al doilea sezon consecutiv.

Florin Tănase, bun la „export”. Ioan Andone îl vede în Spania sau Italia

Florin Tănase a ratat mai multe transferuri în ultimul timp. Nu s-a panicat. Gigi Becali îl plătește regește. Mijlocașul FCSB este cel mai bine cotat jucător din Liga 1, iar omul de afaceri încă speră că își va scoate cheltuiala.

Florin Tănase are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, dar Ioan Andone crede că roș-albaștrii pot obține chiar mai mult.

„Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa.

La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1. El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei.

Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Cu trei etape înaintea finalului de sezon, Florin Tănase are 19 goluri marcate și 6 pase decisive. Sezonul trecut a fost cel mai prolific pentru jucător. Cele 24 de goluri nu au fost, însă, de ajuns pentru a-i asigura un transfer în străinătate.

La cât câștigă în România, nu știu ce diferență ar mai putea lua acolo. Aici e apreciat de Gigi, e un jucător foarte bun. Am înțeles că e foarte bine plătit. Îl apreciază și suporterii,
Ioan Andone.

Urmăriți Playsport.ro și pe