Gigi Becali își pregătește conturile pentru alte milioane de euro. Pe cine urmează să vândă finanțatorul FCSB

Marian Cărăvan / 06.02.2021, 20:32
Gigi Becali își pregătește conturile pentru alte milioane de euro. Pe cine urmează să vândă finanțatorul FCSB

Gigi Becali vrea să dea lovitură după lovitură. Finanțatorul liderului Ligii 1 are planuri mari după ce s-a realizat transferul lui Dennis Man la Parma. Becali își pregătește conturile pentru alte milioane de euro. Pe cine urmează să vândă finanțatorul FCSB.

Becali își pregătește conturile pentru alte milioane de euro. Pe cine urmează să vândă finanțatorul FCSB

Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după ce s-a realizat transferul lui Dennis Man la Parma. Văzând că se poate, patronul FCSB speră să dea o altă lovitură pe piața transferurilor. Un alt jucător din lotul lui Toni Petrea este vizat pentru „export”. Gigi Becali își face planuri mari. Patronul FCSB anunță un nou record. I-a fixat deja un preț și spune că nu va discuta cu nimeni sub această sumă. Nu cere cât a cerut pe Dennis Man, dar Gigi Becali e decis să negocieze la sânge, pentru a scoate maxim de pe urma unui fotbalistului cotat acum la mai puțin de un milion de euro. Patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe goalkeeper-ul Andrei Vlad, pe care l-a criticat dur pentru gafele sale.

Andrei Vlad este este un alt pariu al meu și o să vedeți că voi bate recordul și cu el. Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 pe banii pe care o să îi iau eu pe el.

Sub 5 milioane de euro nu voi sta de vorba cu nimeni, dar cota lui este în creștere. De aici voi începe negocierile cu cine îl va dori, însă nu mă grăbesc să îl vând acum”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali isi pregateste conturile pentru alte milioane de euro. Pe lista de „export” a intrat si portarul Andrei Vlad
Gigi Becali isi pregateste conturile pentru alte milioane de euro. Pe lista de „export” a intrat si portarul Andrei Vlad

Gigi Becali îl propune pe Andrei Vlad la națională

Andrei Vlad este legitimat la FCSB din 9 iulie 2017. A bifat prezențe în naționalele de juniori, începând de la U17, iar acum este titular în naționala U21, condusă de Adrian Mutu. Gigi Becali forțează promovarea lui Vlad la prima reprezentativă și i-l propune lui Mirel Rădoi.

Mă gândeam la ceva: cine e portarul naţionalei? Între Vlad şi Radu, eu nu l-aş aduce pe Radu. Între Bălgrădean şi Vlad, da, poate că Bălgrădean are experienţă în plus, dar nu mai e diferenţă aşa mare.

Andrei Vlad are în față un Campionat European, dar va ajunge titular și la naționala mare a României. Vreau să câștig și titlul cu el în poartă. Este peste Tătarușanu la vârsta pe care el o avea, atunci când l-am adus la noi. Cine îl va impresaria? Dar ce importanță are pentru voi lucrul acesta? O să vedeți voi. Andrei Vlad este cel mai bun portar din Liga 1”, a mai spus Gigi Becali.

Născut la data de 14 iulie 1999, la Târgoviște, Andrei Vlad are o cotă de piață de 700.000 de euro. Mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2023.