Gigi Becali, jignit profund de o ofertă primită: „Ce, mă, sunt găinar?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.12.2022, 12:59
Gigi Becali, jignit profund de o ofertă primită: „Ce, mă, sunt găinar?”

Gigi Becali a dezvăluit că recent a refuzat o ofertă concretă pentru Ianis Stoica. Patronul FCSB-ului a explicat chiar că s-a simțit jignit de oferta respectivă și nu a fost vorba despre suma oferită.

Gigi Becali, ofensat de o ofertă primită pentru Ianis Stoica: „Ce, mă, sunt găinar?”

Becali a spus că reprezentanții clubului respectiv ar fi dorit să li se permită să facă plata în trei tranșe. Doleanță care l-a înfuriat la culme pe finanțatorul vicecampioanei României, care a reacționat în stilul său caracteristic.

(n.r. despre Ianis Stoica) E la echipa a doua, au venit unii au făcut ofertă de 550.000, am zis să îl dau, cică să dăm banii în trei rate. Au venit la Palat, am zis: ‘sunteți nebuni? E gunoi la care vreau să renunț din casa mea? Ce rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, văcar, dar nu găinar. Vorbim de rate să îmi dai 550.000 de euro în trei rate?’. Du-te, mă de aici! Toți jucătorii sunt la echipa a doua, se vor deplasa în Cupă acum, îi dăm posibilitatea lui Iftime să câștige și el un meci acum”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Patronul „i-a luat în vizor” pe Compagno și Cordea

De asemenea, cu aceeași ocazie, Gigi Becali a vorbit și despre planurile pe care le are cu echipa sa în următoarea perioadă. El i-a atenționat pe Cordea și Compagno că riscă să își piardă în curând locurile în primul 11.

„Oaidă e foarte bun jucător și cred că ne e folositor, dar trebuie să joace puțin mai repede. Cordea, 1 contra 1 e foarte bun, dar s-a obișnuit să tot dribleze. Când ai mingea la mijlocul terenului, pasezi imediat. Viteză de joc. În dreapta nu s-a jucat bine, nu s-a jucat în viteză. Cordea și cu Oaidă au încetinit jocul în dreapta. Dacă se juca mai repede în dreapta, poate era 5-2, 6-2 (n.r. la meciul de la Botoșani).

(n.r. despre Gică Hagi, făcând o paralelă în glumă) El stă și pe bancă, eu nu am dreptul să stau pe bancă. Vreau să vorbesc de echipa mea, nu mai vreau să vorbesc de alții, mai ales de Sărbători acum. Nu vreau să îi supăr pe oameni, îmi văd de treaba mea, de echipa mea. Sunt mulțumit în mare, nu sunt mulțumit de viteza de joc. Cordea să paseze, să dribleze numai când este în dreapta acolo.

Pe Crețu (n.r. despre Valentin Crețu) îl știm acum, gata. Nu o să mă apuc acum de jucători de 30 de ani. Eu zic de jucători de la care am pretenții. O să avem o problemă pozitivă. Compagno și cu Cordea au doi concurenți, nu știm care sunt mai buni. Ce am văzut la Omrani, am văzut alt jucător. Și-a revenit, e jucătorul pe care l-am cunoscut și pe care l-am vrut. Și Cordea are o problemă. Miculescu s-a văzut aseară când a intrat. O să fie o problemă mare pentru ei, eu îi avertizez”, a mai spus Becali în intervenția telefonică de la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe