Gigi Becali l-a distrus chiar înainte de derby-ul cu Rapid. Octavian Popescu, dărâmat de cuvintele patronului FCSB

Olteanu Ștefan / 24.07.2022, 16:02
Gigi Becali l-a distrus chiar înainte de derby-ul cu Rapid. Octavian Popescu, dărâmat de cuvintele patronului FCSB

Au apus vremurile în care Octavian Popescu (19 ani) era singurul jucător ferit de criticile dure ale lui Gigi Becali, iar finanțatorul FCSB l-a distrus pe tânărul atacant chiar înainte de derby-ul cu Rapid. De la sume de 20, sau chiar 50 de milioane de euro, Becali spune că Tavi Popescu a ajuns să nu mai valoreze niciun ban.

Adio menajament pentru Octavian Popescu! Gigi Becali l-a distrus chiar înainte de derby-ul cu Rapid

Gigi Becali nu mai menajează niciun jucător de la FCSB, iar înainte de derby-ul cu Rapid a avut o nouă serie de declarații dure și l-a distrus pe Octavian Popescu.

În sezonul trecut, chiar și atunci când prestațiile sale nu se ridicau la nivelul așteptărilor, Tavi Popescu nu se regăsea printre jucătorii criticați. Gigi Becali avea grijă să îl menajeze, în speranța că visul aproape imposibil de a încasa 50.000.000 de euro în schimbul jucătorului s-ar putea împlini.

Timpul a trecut, FCSB e aproape să rateze un nou sezon european, banii se reduc, iar Gigi Becali și-a pierdut răbdarea. Odată cu aceasta din urmă, finanțatorul FCSB a uitat să îl mai menajeze pe Octavian Popescu și în ultimele săptămâni l-a distrus public.

„Nu îl mai recunosc, nu mai e ăla. Este o problemă”, spunea Gigi Becali, după eșecul cu Saburtalo din prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.

Duminică, 24 iulie, fix în ziua derby-ului Rapid – FCSB, Gigi Becali a avut o reacție sinceră în privința lui Tavi Popescu. Finanțatorul echipei roș-albastre recunoaște că l-ar fi cedat imediat pe jucător în cazul în care ar fi avut o ofertă de 7-8 milioane de euro.

În același timp, se teme că Tavi va ajunge să nu mai valoreze niciun ban. Astfel, pune presiune pe el „să nu mai aibă fumuri în cap” și îi sugerează să treacă la fapte: „Muncă, muncă, muncă”, i-a solicitat Becali.

„Nu mai valorează niciun ban. Dacă era Tavi Popescu în formă, ziceam că îl dau cu 7, 8 sau 10 milioane. Dar acum nu mai valoarează niciun ban.

Discuția mea este muncă și posesie. Muncă, muncă, muncă. Nu am ce să discut eu cu el. Și să nu mai aibă fumuri în cap. Nu doar la el, toți”, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Dezamăgit de Octavian Popescu, Gigi Becali mizează pe Răzvan Oaidă că îi va câștiga derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a transmis că FCSB va odihni mai mulți titulari în derby-ul cu Rapid de duminică seară, iar în acest context a dezvăluit și numele unui fotbalist care va evolua din primul minut.

Este vorba despre Răzvan Oaidă, mijlocaș central de 24 de ani pe care FCSB l-a cumpărat, în 2019, de la FC Botoșani, în schimbul a 700.000 de euro. El a fost unul dintre preferații lui Gigi Becali și de multe ori a fost impus în echipă chiar dacă nu traversa o formă foarte bună. Însă, în 2020 a fost măcinat de câteva accidentări dure și a pierdut echipa de start.

Totuși, pe tot parcursul sezonului 2021 – 2022 a reușit să adune un total de 31 e meciuri jucate, în care a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive.

Revenind la actuala stagiune, Oaidă a evoluat 45 de minute în egalul cu U. Cluj din runda inaugurală, iar în deplasarea cu Saburtalo din Conference League a jucat doar 5 minute. Acum, în derby-ul cu Rapid, mijlocașul va avea ocazia să arate de ce este capabil și Gigi Becali mizează pe el:

„Nu știu, la meciul ăsta va trebui să odihnim 3-4 jucători. Norocul Rapidului… Noi o să odihnim 3-4 jucători, dar o să joace Oaidă, el e jucător consacrat, e fotbalist. Nu știu cum va fi.

Nu sunt așa focusat pe meciul cu Rapid… Pe noi ne interesează calificarea. Nu avem bani, nu mergem mai departe”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

650.000 de euro este cota de piață a lui Oaidă, potrivit Transfermarkt.

Jandarmeria Română nu știe pe ce stadion se joacă Rapid – FCSB. Greșeală uriașă a celor care trebuie să asigure protecția fanilor.