Gigi Becali, lobby pentru Mititelu. „Nu e ușor după ce ai fost măcelărit. Am stat ore în șir la telefon cu el”

Giosanu Catinca / 14.09.2021, 17:05
Gigi Becali, lobby pentru Mititelu. „Nu e ușor după ce ai fost măcelărit. Am stat ore în șir la telefon cu el”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a transmis un mesaj încurajator lui Adrian Mititelu înainte de partida cu U Craiova 1948. Latifundiarul l-a felicitat pe patronul oltenilor pentru faptul că a reușit să își aducă echipa în Liga 1. Totuși, nu îi dă prea multe șanse la meciul direct.

Gigi Becali, cuvinte de laudă pentru Adrian Mititelu

Gigi Becali se bucură că Adrian Mititelu a revenit în Liga 1. Echipele patronate de cei doi se vor duela din nou, după o pauză de 10 ani și jumătate. Finanțatorul de la FCSB s-a arătat extrem de nerăbdător. Afaceristul din Pipera are mare încredere în jucătorii săi și nu îi dă nicio șansă formației din Craiova la duelul direct. FCSB se află întro formă bună și vine după o victorie istorică în derby-ul cu Dinamo, scor 6-0.

Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații. Dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva! Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului, că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine. La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună.”, a declarat Gigi Becali, pentru editie.ro.

”Nu joacă Mutu pe teren la Craiova”

U Craiova 1948 traversează o formă slabă în Liga 1, cu patru meciuri consecutive fără victorie. Elevii lui Adrian Mutu sunt pe locul 12, cu opt puncte în opt etape, iar în presă a fost vehiculată posibilitatea ca ”briliantul” să fie demis. Becali știe exact situația de la Craiova. El nu își face griji pentru partida de sâmbătă seară, mai ales că pe teren vor intra fotbaliștii și nu antrenorul Adrian Mutu.

Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova. Suntem clar favoriți în meciul direct. Cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga.”, a mai spus Becali, după succesul cu Dinamo.

Meciul dintre U Craiova 1948 și FCSB va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00.