Gigi Becali, lovit de COVID-19. „M-am imunizat. Nu îmi e frică”

Moldoveanu Camelia 26.12.2021, 12:54
Gigi Becali, lovit de COVID-19. „M-am imunizat. Nu îmi e frică”

Gigi Becali a făcut un anunț neașteptat în noaptea de Crăciun. Patronul FCSB a dezvăluit că a fost lovit de COVID-19 și s-a supus mai multor investigații pentru a afla care este starea lui de sănătate actuală. Declarații controversate și un tratament „ideal”  pentru toți credincioșii.

Gigi Becali a avut COVID-19

Nu de puține ori Gigi Becali a ieșit public pentru a-și exprima opinia în legătură cu boala care a destabilizat întregul glob. Chiar în noaptea de Crăciun, patronul FCSB a dezvăluit că a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori». Nu purtam mască și am fost atacat de virus… Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin”

Propaganda împotriva vaccinării contra COVID-19 a continuat, iar Gigi Becali a făcut o serie de afirmații controversate. Patronul FCSB consideră că vaccinul este un păcat, însă crede în medicamente și medici.

Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez.

Eu plătesc statului impozite și respect legile și dau lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac. Aia nu mai fac! Dacă îmi spui să fac vaccinul, nu fac. De ce? Pentru că eu nu cred. Eu nu cred în știință. Eu cred în Dumnezeu? Cine a făcut știința? Nu a făcut-o Dumnezeu?

Dacă Sfinții Părinți să nu fac vaccin, păi, bă, eu nu fac vaccin! Că eu nu știu. Eu sunt om prost, dar fac ce au zis Sfinții Părinți, care au vorbit cu Dumnezeu.

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. Nu că-mi impui tu verde certificat verde… Să-și vadă de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepădare, că asta e vaccinul. Eu nu știu știință.

Eu cred în Dumnezeu. Aa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a adăugat patronul FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe