Gigi Becali, mesaj umilitor la adresa lui Dan Șucu. Mărul discordiei a plecat de la un posibil transfer pe axa FCSB – Rapid

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.08.2022, 09:30
Gigi Becali, mesaj umilitor la adresa lui Dan Șucu. Mărul discordiei a plecat de la un posibil transfer pe axa FCSB – Rapid

Rivalitatea dintre Gigi Becali și Dan Șucu tinde să se apropie de ce se întâmpla în fotbalul românesc pe vremea când încă mai investeau oameni de afaceri precum Cristi Borcea sau George Copos. Finanțatorii de la FCSB și Rapid și-au trimis mai multe ironii în ultima perioadă, dar cel mai recent episod a fost unul cu adevărat tensionat.

Gigi Becali, extrem de nervos după ultimele zvonuri. Replică dură pentru Dan Șucu

Gigi Becali a avut o replică extrem de dură după ce gsp.ro a anunțat că cei de la Rapid ar fi interesați de Florinel Coman și Darius Olaru și că ar dori să facă o ofertă concretă pentru cei doi. La auzul acestor vești, patronul FCSB-ului a răbufnit și i-a atacat dur pe rivalii din Giulești, despre care a spus că nu își vor permite niciodată să transfere fotbaliști de la echipa sa.

Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Șucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman și Olaru? Așa zic și eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum își dau aere? Șucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali potrivit sursei citate.

Patronul FCSB-ului continuă să nu ia în calcul Rapidul în lupta pentru primele locuri

Anterior, Gigi Becali i-a mai ironizat pe cei de la Rapid, însă într-o manieră mult mai blândă. El a spus în mai multe rânduri că nu consideră că echipa antrenată de Adrian Mutu are puterea de a se implica în lupta pentru titlu în acest sezon.

Nu vreau să se supere cei de la Rapid pe mine, au valoare, nu zic nu, dar nu au valoare pentru a câștiga un campionat. Vor ajunge în play-off, dar tot noi cu CFR Cluj și Universitatea Craiova ne vom bate. Rapid are și un antrenor foarte bun, se vede că știe să-și mobilizeze jucătorii, dar ai nevoie de mai mult pentru a fi campion”, a spus Becali recent la Pro Arena.

Dan Șucu a spus recent că apreciază ce face Gigi Becali la FCSB. Își va schimba acum discursul?

Rămâne acum de văzut dacă Dan Șucu va veni cu o replică după atacul lui Gigi Becali. Co-acționarul Rapidului a subliniat recent că apreciază ce face omologul său la FCSB, respectiv că investește sume importante pentru dezvoltarea fotbalului românesc.

„Da, este un model (n.r. cel de la FCSB). Eu nu am niciun fel de resentiment față de patronii care își investesc banii lor. Nu am nicio problemă. Nu am nimic nici cu domnul Varga, eu știu că sunt banii lui, pe care i-a investit în clubul lui. Știu că nu este ajutat de primării, consilii locale.

La fel și la domnul Becali. Știu că sunt banii dânsului, așa cum știu că se întâmplă și la Craiova. Mai este, de asemenea, un model excepțional cel al lui Gică Hagi. Nu cred că modelul Sepsi este cel care ar trebui urmat”, a spus Dan Șucu la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI Cum l-a fentat Gigi Becali pe Mirel Rădoi. „Am simțit că nu e în regulă și că îl vrea și el pe Marco Dulca”