Gigi Becali, negocieri în secret cu Mihai Rotaru. Patronul FCSB a vrut să îi cedeze fostul „diamant”, dar patronul lui CS U Craiova a refuzat oferta

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.03.2022, 17:32
Gigi Becali, negocieri în secret cu Mihai Rotaru. Patronul FCSB a vrut să îi cedeze fostul „diamant”, dar patronul lui CS U Craiova a refuzat oferta

Gigi Becali nu a trecut peste gafa făcută de Andrei Vlad la meciul din deplasare cu FC Argeș din penultima etapă a sezonului regulat. Atunci, FCSB a pierdut cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de George Ganea, după ce portarul formației roș-albastre a pasat la un adversar.

De atunci, „Messi al portarilor” a fost trecut pe linie moartă de Becali. El nu a făcut parte din lotul convocat de Toni Petrea la meciurile cu FC Voluntari și Farul Constanța. În locul său a fost preferat Ștefan Târnovanu, care a avut evoluții foarte bune.

Gigi Becali a încercat să îl dea pe Andrei Vlad înapoi la Universitatea Craiova, dar Mihai Rotaru a refuzat

Gigi Becali nu pare că ar avea de gând să îl ierte pe Andrei Vlad prea curând. El s-a arătat foarte mulțumit de prestațiile lui Târnovanu după meciul cu Farul de luni seara. Finanțatorul vicecampioanei a explicat că acum a venit rândul acestuia, așa cum și Andrei Vlad a avut șansele sale, dar le-a dat cu piciorul.

Mai mult, Becali a dezvăluit că a încercat din nou să scape de Vlad. El i-a propus lui Mihai Rotaru să îi ia înapoi, dar finanțatorul Universității Craiova, club care l-a crescut pe internaționalul de tineret, a refuzat.

Am vorbit cu Rotaru să-mi dea banii pentru Andrei Vlad și nu a vrut. Din străinătate, n-am avut niciodată vreo ofertă. El a avut șanse, au stat alți portari mai în vârstă pe bară. Acum e Târnovanu, care are șansa lui”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Patronul de la FCSB l-a contrazis pe nașul său cu privire la faza în care acesta a cerut penalty

Cu aceeași ocazie, Gigi Becali a comentat și faza la care Farul Constanța, prin vocea lui Gică Hagi, a cerut penalty și eliminare pentru Ștefan Târnovanu. Portarul echipei roș-albastre l-a faultat clar în careu pe Robert Moldoveanu în debutul reprizei secunde, dar arbitrul Lucian Rusandu nu a considerat că s-a petrecut ceva neregulamentar.

Becali este de părere că „centralul” a luat decizia corectă la acea fază. El a argumentat prin faptul că mingea ar fi ieșit în afara terenului în momentul producerii contactului. În plus, Becali consideră că atacantul Farului nu a căzut în urma intervenției lui Târnovanu.

Eu zic că nu a fost penalty. Îmi spun părerea. Nu că e echipa mea! Eu spun așa, mă uit și văd faza. Văd piciorul drept al lui Târnovanu cum se duce și nu-l atinge deloc. El când dă în minge, Moldoveanu, mingea deja era ieșită afară, părerea mea. Îl atinge doar, el nu cade din contactul cu Târnovanu. Asta e părerea mea. Că alții zic altceva, specialiștii… E problema lor.

Într-un fel îmi convine și toată animozitatea asta împotrivă noastră, pentru că atunci pune Dumnezeu mâna, când toată lumea e împotriva mea. Nu mai vreau să dau nume. Pe Gică Hagi nu-l comentez niciodată, de nașul meu nu mai comentez niciodată. E echipa lui. Bine, Gică a zis că a fost și 11 metri la Edjouma. Acolo i-a luat mingea, pur și simplu”, a mai spus Gigi Becali conform sursei citate.

Gigi Becali i-a hotărât soarta lui Florinel Coman: „Ai fost numărul 1!” Mijlocașul mai are o singură șansă la FCSB