Gigi Becali nu îi mai dă nicio șansă lui Laurențiu Reghecampf în lupta pentru titlu: „E pa! Doar noi și CFR ne mai luptăm”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.12.2021, 12:40
Gigi Becali nu îi mai dă nicio șansă lui Laurențiu Reghecampf în lupta pentru titlu: „E pa! Doar noi și CFR ne mai luptăm”

Gigi Becali s-a arătat surprins de parcursul destul de slab al Universității Craiova sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. Finanțatorul FCSB-ului a explicat că nu se aștepta ca oltenii să se afle la o așa mare distanță de primele două locuri din Liga 1.

După egalul din deplasare cu FC Botoșani, scor 2-2, Universitatea Craiova s-a depărtat la nu mai puțin de 19 puncte de primul loc, ocupat de CFR Cluj, și la 11 de cei de la FCSB.

Gigi Becali, despre Laurențiu Reghecampf, în contextul luptei la titlu în Liga 1: „E pa!”

În acest context, Gigi Becali consideră că echipa Laurențiu Reghecampf nu mai are nicio șansă la titlu în acest sezon. Iar lupta se va da, la fel ca în ultimii ani, tot între echipa sa și campioana ultimelor 4 sezoane.

Hai să fim serioși. Toată lumea știe că doar noi și CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu ați văzut unde se află? Păi câștigă cineva la el în țară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum?

Voi nu ați văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR și la 11 de noi? Ce vreți să mai facă? Să zică mersi că au luat un punct și la Botoșani. Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci. Dar nu știu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanța asta de CFR și de noi. Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio șansă la campionat.

E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns așa cu Reghe acolo. Însă pe mine nu trebuie să mă intereseze ce este la alții. Am vorbit de ei că m-ai întrebat de lupta la titlu, altfel nu mă băgam eu să vorbesc de Craiova și de Reghe”, a spus Gigi Becali potrivit ProSport.

Laurențiu Reghecampf nu renunță la titlu, în ciuda situației din clasament

Chiar dacă situație din clasament pare să îi dea dreptate lui Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf se încăpățânează să creadă în șansele la titlu ale echipei sale, fapt afirmat cel mai recent la finalul partidei de la Botoșani.

Singuri am pierdut cele două puncte. Greșeli foarte mari. Aștept mult mai mult. Ne dorim să câștigăm campionatul și nu avem cum să jucăm așa. Trebuie să arate mai mult, să aibă curajul să joace mai mult fotbal. Nu le ia nimeni capul. Facem greșeli foarte mari. Ratăm și 11 metri și primim niște goluri, nu știu…

Este păcat, pierdem puncte și numai noi suntem vinovați. Nu am întâlnit până acum o echipă care să ne pună cu spatele la perete. Nu comentez arbitrajul. Doresc să îi urez lui Istvan Kovacs cât mai multe meciuri. Cred că VAR-ul îi va ajuta foarte mult pe arbitri. Am văzut o poză la faza golului doi al lor, este prea simplu. Te uiți la poză și iei decizia. Încet, încet trebuie să luăm puncte. Clar, obiectivul este titlul”, a declarat antrenorul Universității Craiova după egalul de la Botoșani.

Atac la Laurențiu Reghecampf din partea unui fost jucător de națională: „Nu-l ajută rezultatele”