Gigi Becali nu l-a iertat pe Mihai Pintilii, după remiza cu FC U Craiova: „A schimbat haotic! O să îl penalizez”

Robert Zanfir 07.02.2022, 07:11
Gigi Becali nu l-a iertat pe Mihai Pintilii, după remiza cu FC U Craiova: „A schimbat haotic! O să îl penalizez”

Mihai Pintilii a fost pe banca celor de la FCSB, în remiza cu FC U Craiova, 2-2. „Titularul” Toni Petrea nu și-a putut conduce echipa: s-a infectat cu noul coronavirus. Gigi Becali nu a ratat ocazia și l-a criticat pe secundul roș-albaștrilor.

FCSB se putea apropia la doar 6 puncte de liderul CFR Cluj. A ratat încă o ocazie, iar unul dintre motive ar fi absența lui Toni Petrea. „Piatră” s-a înmuiat în fața virusului asiatic și a trebuit să intre în izolare. Avantaj Mihai Pintilii, care a luat loc pe bancă, în remiza cu FC U Craiova.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Mihai Pintilii, după remiza cu FC U Craiova: „A schimbat haotic! O să îl penalizez”

Fostul mijlocaș al FCSB a scăpat ca prin urechile acului de un eșec. Octavian Popescu a fost unul dintre salvatorii echipei sale.

Pintilii nu a scăpat, totuși, de Gigi Becali. Patronul l-a criticat pentru schimbări. Spune că a fost neinspirat. Becali a declarat la finalul partidei că mutările au fost haotice:

„Bine, nu am avut nici antrenorul pe bancă. S-a simțit lipsa lui Toni Petrea. Nu ai văzut Pintilii ce schimbări a făcut? Ce haotic a schimbat.

Păi, la un moment dat aveam trei atacanți. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren? Pintilii le-a făcut, pe el o să-l penalizez”, a spus amuzat Becali.

Totuși, omul de afaceri spune că a fost plăcut impresionat de jocul echipei.

„Dar de ce să fiu supărat. Când nu joacă echipa sunt supărat, dar echipa a jucat”, a mai declarat patronul FCSB la Digi Sport.

FCSB – Universitatea Craiova 2-2. ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza Covid-19)

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim – Baeten, Bauza, Durmen – Cl. Bălan

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, D. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno Antrenor: Nicolo Napoli

Când mi-a zis de oferta Federației, am rămas fără cuvinte. A fost o lovitură dură, nu mă așteptam. Ce să fac, poate să fie o șansă mare, dar pentru noi ar fi o pierdere importantă. Mihai este pasionat, stă toată ziua și urmărește meciuri, nu ratează nimic. Când va fi ok cu actele, va deveni, fără îndoilaă, antrenorul nostru. Nici nu se pune vorba să nu fie așa
Mihai Stoica, despre Mihai Pintilii