Gigi Becali nu renunţă la Constantin Budescu! Patronul celor de la FCSB a rămas impresionat de transformarea fotbalistului

Marian Cărăvan 03.06.2021, 23:24
Gigi Becali nu renunţă la Constantin Budescu! Patronul celor de la FCSB a rămas impresionat de transformarea fotbalistului

Gigi Becali a demarat campania de achiziții pentru sezonul viitor. Patronul celor de la FCSB l-a pus pe listă și pe internaționalul Constantin Budescu. Fotbalistul lui Damac e dorit în continuare de finanțatorul roș-albaștrilor.

Gigi Becali nu renunță la Constantin Budescu!

După ce l-a ratat în iarnă, Gigi Becali nu renunță la ideea readucerii lui Constantin Budescu la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a mărturisit că s-a uitat la amicalul Româneii cu Georgia (scor 1-2) și pentru a-l urmări pe mijlocașul formației saudite Damac. Budescu a intrat pe teren în minutul 58 al amicalului de la Ploiești, în locul lui Alexandru Maxim. Din acel moment, Gigi Becali a urmărit cu și mai mare interes meciul, dorind să afle cum se prezintă fotbalistul după ce acesta a slăbit câteva kilograme. Patronul celor de la FCSB a rămas impresionat de transformarea fotbalistului. Gigi Becali nu renunță la Constantin Budescu.

L-am urmărit pe Budescu la națională. Aflasem că slăbise și mi-a plăcut cum s-a mișcat. El știe care au fost discuțiile noastre și știe cum vreau eu să îl transfer”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Constantin Budescu, 32 de ani, a jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, marcând 9 goluri în 27 de meciuri.

Gigi Becali nu renunta la Constantin Budescu
Gigi Becali nu renunta la Constantin Budescu

Constantin Budescu a salvat-o pe Damac de la retrogradare

Damac s-a clasat pe locul 11, după nouă meciuri consecutive fără înfrângere. Cu toate că „gurile rele” susțineau că echipa lui Constantin Budescu nu o să aibă nicio șansă, „imposibilul” s-a produs. Internaționalul român a stat cu telefonul pregătit pentru a filma finalul meciului cu Al Batin, scor 2-0.

Urletele de bucurie ale lui Budescu se aud pe filmare. Românul aflat pe margine a fugit să-și îmbrățișeze colegii și să se bucure din mijlocul terenului alături de echipă. Ulterior, petrecerea a continuat și în vestiar, cu românul în frunte. Acesta a fost schimbat în minutul 74 și a așteptat cu nerăbdare terminarea partidei pentru a putea imortaliza momentul.

Damac s-a salvat de la retrogradare cu 36 de puncte, alte patru echipe au terminat la egalitate cu echipa lui Budescu. Suspansul a fost unul uriaș deoarece prima de sub linie a retrogradat cu 35 de puncte. „Șeicul” nostru a câștigat pe jumătate de sezon 600.000 de euro și mai are contract încă un an.

Budescu nu e dezamăgit după eșecul cu Georgia

Constantin Budescu a bifat ultima jumătate de oră a meciului cu Georgia, de la Ploiești. Internaționalul român nu s-a arătat dezamăgit după eșecul cu Georgia, scor 1-2.

Nu sunt trist, pentru că am făcut un joc bun de pregătire. Eu vin pentru prima dată aici și m-a surprins plăcut Mirel Rădoi. Nu ne temem că l-am putea pierde pe selecționer.

O să mergem în Anglia să jucăm la fel și, de ce nu, să obținem un rezultat bun. Per total, din ce am simțit eu pe teren, lucrurile au fost spre bine. În seara asta am avut mulți prieteni în tribune, cred că 20-30% din stadion”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Meciul Anglia – România va fi duminică, 6 iunie, de la ora 19:00, la Middlesbrough.

Urmăriți Playsport.ro și pe