Gigi Becali nu renunță la transferul de Liga Campionilor. Visează în continuare la Bogdan Stancu

Ștefănescu Dragoș 04.03.2022, 15:25
Gigi Becali nu renunță la transferul de Liga Campionilor. Visează în continuare la Bogdan Stancu

FCSB a suferit o înfrângere dezamăgitoare în fața celor de la FC Argeș. În ciuda parcursului slab al echipei sale, Gigi Becali a dezvăluit că nu renunță la transferul lui Bogdan Stancu.

Gigi Becali nu renunță la transferul lui Bogdan Stancu

Joi seară, FCSB a înfruntat-o pe FC Argeș în etapa cu numărul 29 a Ligii 1. Partida din Trivale a fost câștigată de piteșteni cu scorul de 1-0. Acesta a fost al treilea meci consecutiv fără victorie pentru echipa roș-albastră. În urma acestui nou eșec, echipa lui Toni Petrea a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pentru FCSB, șansele pentru câștigarea titlului au devenit infime.

Dezamăgit de evoluția echipei sale Gigi Becali a vorbit despre strategia viitoare de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că încă speră să-l readucă pe Bgdan Stancu la echipă.

M-ar interesa oricând Bogdan Stancu. Dar acum nu se poate, nu e perioadă de transferuri. Îl iau oricând pe Bogdan Stancu. Uite, mi-ai dat o idee”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali ia din nou în calcul să se retragă din fotbal

Rezultatele slabe obținute în ultima vreme de FCSB în Liga 1 l-au făcut pe Gigi Becali să ia din nou în calcul retragerea din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Octavian Popescu este jucătorul care îl determină să nu renunțe momentan la FCSB. Becali este conștient că echipa sa mai are șanse infime la câștigarea titlului dar își pune toate speranțele în forța divinității.

Acum nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag. Ce dacă bat pe FC Voluntari etapa viitoare? Dacă nu iau campionatul sau dacă ajung pe 3 și nu merg în cupele europene, ce să mai fac?

Pentru Dumnezeu contează punctele? Eu în Domnul îmi pun baza. Șansele mici, dar eu am altă mentalitate. E foarte simplu. Ce mare lucru e pentru Dumnezeu? 7 puncte nu sunt mare lucru. Ce, nu poate CFR să se încurce?

Jucătorii nu cred pentru că ei sunt realiști. Dacă eram și eu realist, nu mai credeam. Dar eu nu sunt realist. Văd lucrurile în Domnul. Dacă El vrea, ne dă campionatul. Dacă nu aveam un fotbalist ca Tavi Popescu, care pictează și care mă face să cred că pot să iau bani mulți, poate abandonam și fotbalul”, a spus Gigi Becali.

Bogdan Stancu a fost aproape de revenirea la FCSB

La meciul FC Argeș – FCSB, în tribunele stadionului ”Nicolae Dobrin” s-a aflat și Bogdan Stancu. După partidă, atacantul a dezvăluit că vara trecută a fost foarte aproape de revenirea la FCSB. Dorit de Gigi Becali, Stancu a refuzat totuși oferta acestuia deoarece promisese să mai joace un an în Turcia.

Da, am fost dorit anul trecut, am ales să mai joc încă un an în Turcia. A fost altă situație. Eu îmi dădusem cuvântul că o să mai joc acolo încă un an și nu am putut să revin”, a spus Bogdan Stancu.

Bogdan Stancu este în acest moment jucătorul celor de la Eyupspor. În acest sezon, atacantul a bifat 14 meciuri pentru echipa turcă și a marcat trei goluri. Eyupspor este pe locul 6 în liga secundă din Turcia, având șanse la barajul pentru promovarea în Super Lig.

Urmăriți Playsport.ro și pe