Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat despre lupta la titlu și șansele FCSB-ului

Mugurel Dumitru 21.04.2023, 12:21
Gigi Becali, răspuns memorabil când a fost întrebat despre lupta la titlu și șansele FCSB-ului

Gigi Becali (64 de ani) este convins că FCSB are șanse mari de a câștiga titlul în acest sezon, entuziasmat după prestația roș-albaștrilor din meciul cu Farul, scor 2-1, din etapa 4 a playoff-ului Superligii.

  • Rapid – FCSB, din etapa 5 a Superligii se va juca duminică, 23 aprilie 2023, de la 20:30, Live pe site-ul playsport.ro.

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul și-și face deja planuri pentru Europa

FCSB a reintrat în lupta pentru titlu, mai ales că a redus ecartul față de liderul Farul. În acest moment, distanța dintre primele trei clasate este de doar două puncte, Gruparea din Ovidiu are 39 de puncte, campioana CFR Cluj are 38 de puncte, în timp ce FCSB are 37 de puncte.

Finanțatorul vicecampioanei a fost întrebat despre lupta pentru cununa cu lauri din acest sezon, dar a lăsat clar de înțeles că nu-și face griji. Becali este convins că trupa lui Elias Charalambous va da lovitura la finalul acestui sezon și a oferit un răspuns memorabil.

”Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor! De turul întâi, da”, a spus Becali, la Digi Sport.

Marius Lăcătuș ceartă cu Gigi Becali în direct la TV: ”Când nu-ți convine ție, nu se stabilește bine”

Marius Lăcătuș (59 de ani), cel mai titrat fotbalist al celor de la Steaua, aflat acum de partea celor de la CSA, a fost extrem de deranjat de atacurile îndreptate spre clubul Armatei după ce a apărut demersul legat de modificarea Legii Sportului.

Despre acest subiect a vorbit și Gigi Becali (64 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB a intrat în direct la TV pentru a-i spune lui Lăcătuș care este diferența dintre bugetul local și bugetul de stat. ”Fiara” a spus, în dese rânduri, că sunt echipe din primul eșalon care primesc bani de la primării și că atunci ar fi perfect legal ca și CSA Steaua să fie finanțată de către MApN.

Lăcătuș s-a enervat atunci când Becali a intervenit telefonic la Digi Sport.

Gigi Becali: ”Nu există în Europa țară în care ministerul să aibă o echipă de fotbal. Noi o să fim primii, că suntem mai deștepți. Primăriile dau bani din banii comunității. Aici vorbim de banii de la buget, e o diferență”.
Marius Lăcătuș: ”Primăriile nu primesc bani de la bugetul de stat? Când se face împărțeala și sunt primarii nemulțumiți, ăia de la PNL sau USR, că PSD-ul ia mai mult decât ceilalți, atunci ce e?”.

Gigi Becali: ”Dăm banii ăia la fotbal? Banii ăia sunt pentru investiții”
Marius Lăcătuș: ”Dă banii comunității și după aia, cu banii de la bugetul de stat, acoperă celelalte găuri. Ce e așa greu să înțelegi?”

Gigi Becali: ”Banii de la bugetul de stat sunt dați pentru investiții, nu ca să dea banii la fotbaliști”
Marius Lăcătuș: ”Exact, și ei dau de la bugetul local la fotbal și cu ceilalți fac investiții în ce au nevoie în comună, în oraș”

Gigi Becali: ”Păi, da, că așa a stabilit comunitatea. Din banii pe care îi are primăria să dea bani la fotbal”
Marius Lăcătuș: ”Tu o ții pe a ta, că așa a stabilit comunitatea. Eu ți-am dat un exemplu”

Gigi Becali: ”Faceți și voi atunci un referendum și vedeți dacă este de acord întreg poporul român, așa cum a stabilit consiliul local să aibă echipă, stabiliți și voi”
Marius Lăcătuș: ”Nu stabilim noi, stabilește altcineva”

Gigi Becali: ”Păi, eu știu cum stabilește, dar noi vorbim aiurea acum”
Marius Lăcătuș: ”Când nu-ți convine ție, nu se stabilește bine. Când se stabilește cum îți convine ție, e bine”

Gigi Becali: „Cum nu-mi convine mie? Îmi convine mie că am dat 40 de milioane și că am furat sau cum?”.

Urmăriți Playsport.ro și pe