Gigi Becali, război total cu Helmut Duckadam: „Îți dă omul 350.000 de euro să stai acasă și tu faci asta”. Ce l-a supărat pe patronul de la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.11.2021, 16:31
Gigi Becali, război total cu Helmut Duckadam: „Îți dă omul 350.000 de euro să stai acasă și tu faci asta”. Ce l-a supărat pe patronul de la FCSB

Gigi Becali a fost recent atacat de Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB. Eroul Stelei de la Sevilla a lucrat timp de 10 ani pentru clubul deținut de Becali, însă a lăsat de înțeles că nu a fost dorit cu adevărat de acesta.

Gigi Becali a fost acuzat de Duckadam că l-a angajat doar „de formă” pe fostul mare portar al Stelei

Duckadam a explicat că a fost angajat de Gigi Becali doar pentru ca acesta să își spele cumva imaginea după ce la momentul respectiv declanșase un adevărat război cu fostele glorii ale Stelei. La acel moment, încă se știa că echipa lui Becali este Steaua București.

Mai mult, Gigi Becali se certase extrem de rău cu Victor Pițurcă, unul dintre cei mai mari foști fotbaliști ai Stelei. Iar, conform lui Helmut Duckadam, pentru a se reconcilia în fața fanilor, Becali a decis să îl aducă în club pe fostul mare portar.

Gigi Becali a fost extrem de iritat de declarațiile lui Duckadam și nu a rezistat să nu îi dea acestuia un răspuns. Finanțatorul FCSB-ului s-a arătat extrem de dezamăgit de declarațiile făcute de fostul său angajat.

Replica dură a finanțatorului de la FCSB

Becali a ținut să reamintească despre momentele în care l-a ajutat pe Duckadam când acesta s-a confruntat inclusiv cu probleme medicale. De asemenea, a lăsat să se înțeleagă că i-a plătit acestuia o sumă foarte mare de bani, în mare măsură nemeritată.

Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi. Bine, voi oricum tot timpul aveți dreptate, celălalt n-are dreptate, care plătește operații, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă. Și după aia îl atacă pe Becali. Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Pițurcă. Păi, ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Pițurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Așa a spus domnul Duckadam. Nu mă așteptam vreodată. Dacă-ți plătește omul operații, îți dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu știu câți ani, stând acasă, și tu vii la televizor. Nu m-așteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte.

Păi dacă și Duckadam… înseamnă că s-a terminat lumea, vine sfârșitul lumii. Păi ce întrebări să-mi pun eu? Ce să-i fac lui Duckadam? Păi știi de ce? Pentru că și-au pierdut oamenii mințile și ăia normali sunt nebuni, că ei zic că nu ești nebun cu ei. I-am plătit operațiile, i-am dat 350.000 de euro. Stătea acasă și lua banii, ce vrei să-i mai fac eu?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Pariul lui Gigi Becali. Cine e jucătorul-cheie pentru cucerirea unui nou titlu de campion