Gigi Becali se face și selecționerul României. Patronul vicecampioanei a propus un nou jucător la națională

Iosif Pintilie 07.02.2023, 10:42
Gigi Becali se face și selecționerul României. Patronul vicecampioanei a propus un nou jucător la națională

FCSB a revenit în lupta pentru titlu, după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, din campionat. Jucătorii vicecampioanei și-au dominat în mod autoritar adversara și au reușit să câștige la capătul unui meci în care au dat mereu senzația că pot câștiga cele trei puncte.

Fotbalistul pe care Becali îl vrea la echipa națională

Unul dintre câștigurile tactice pe care le-a avut FCSB după duelul CFR a fost consolidarea unei linii de mijloc despre care unii oameni din fotbal spun că este cea mai bună din Superligă.

Tripleta Șut-Edjouma-Olaru a făcut un meci de senzație, controlând posesia în mod autoritar. Mai mult, FCSB a făcut un joc de tip ”playstaston”, cu multe pase în poziție viitoare și o contrucție rapidă, acțiuni în care cei trei au fost puternic implicați.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, crede că Adrian Șut a demonstrat în acest meci că merită să meargă la echipa națională deoarece este unul dintre cei mai constanți jucători din Superligă.

„Eu nu vreau să-l laud (n.r. pe Adrian Șut). Să-l laude cine trebuie și să-l vadă cine trebuie să-l vadă. Dacă nu vede, atunci degeaba ‘bla, bla, bla la televizor’. Știți la cine mă refer (n.r. la Edi Iordănescu)”, a spus Gigi Becali.

Becali i-a răspuns lui Dan Petrescu

Gigi Becali a ținut să îi răspundă și lui Dan Petrescu, cel care spunea că FCSB a dat golul din nimic. Patronul vicecampioanei spune că, la cum a mers prima repriză, era normal ca formația lui să se impună.

„Golul nu a venit din nimic, a venit din jocul nostru din primul minut. Dumnezeu face dreptate, nu mereu, dar o mai face. Nu ai văzut că nu s-a schimbat nimic. Nu aveai ce să schimbi. Dacă juca perfect echipa…când se joacă, nu se mai schimbă.

Bine, mă, cu Farul a fost jocul nostru. S-a întâmplat aia acolo…în primul rând a fost gol valabil, al treilea. Se întâmplă o dată la 20 de ani să dai două goluri în prelungiri”, a spus Gigi Becali.

CFR Cluj – FCSB 0-1 (Edjouma 89), echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea (Harut 84), Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3)

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți și George Neacșu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru A. VAR: Mircea Orbuleț

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe